Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

co muszę wiedzieć aby założyć konto w mBanku

21 Sie 2010, 20:45

W niedalekiej przyszłości mam zamiar założyć konto bankowe. Znajomy polecił mBank, dokładniej mówił, że wszystko można obsługiwać przez internet i nic się nie płaci w co wierzyć mi się nie chce :) Jakie są tam procedury, co muszę wiedzieć/posiadać przez założeniem konta i jak z płatnościami na początku i w trakcie użytkowania.

Re: co muszę wiedzieć aby założyć konto w mBanku

22 Sie 2010, 13:06

Pangia napisał(a):A nie było w okolicach jakiegoś kamerzysty? Czy w twoim samochodzie pojawiło się 4 drwali?

widzę że humorek dopisuje, to dobrze. Taka mała rada na przyszłość, jeżeli Twoja wypowiedź nie wniesie nic do tematu to po prostu... zamilcz :idea:

Kolega ma konto internetowe w PKO (czy jak to się tam zwie). Niby jest fajnie, przelewy dochodzą szybko, nie ma z nimi problemów. Jeśli chodzi o opłaty, prowadzenie konta jest chyba darmowe, aczkolwiek pewności nie mam, po prostu nie pytałem.

Re: co muszę wiedzieć aby założyć konto w mBanku

22 Sie 2010, 20:32

Ja mam konto w Mbanku, wystarczy dowód osobisty aby założyć, użyj opcji szukaj to znajdziesz mój temat, opłaty są równe 0.
Wyślij odpowiedź