Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Co myslicie o play

03 Cze 2007, 18:37

Prosze napiszcie opinie o sieci play ponieważ chciałbym chyba zmienić na play ;) podoba mi sie ta oferta tanio i wogole wszystkie ich promocje mozna wykorzystac do wszystkich sieci ;) Ja mam teraz ere :D
Możecie napisać jak to jest po jakim czasie jest 25gr za minute bo pisze od... na stronie pisalo ze 49 gr za min

03 Cze 2007, 19:47

Moim zdaniem szału z ofertą nie robią, tzn nie wprowadzili nic nowego i nie zszokowali rynku jak np. kiedyś Heyah. Tańsze minuty od nich ma operator mBanku czyli Mobile, minuta do wszystkich za 45gr za to MMSy droższe.
Oferty na kartę u wszystkich operatorów są podobne i nie wiem czy warto zmieniać. Play rozczarowuje tym, że darmowe minuty nie przechodzą na następny miesiąc, tzn. przepadają po 30 dniach.

Tu masz pełen cennik w PDF:
http://webb.playmobile.pl/_files/cennik_oferty_play.pdf

03 Cze 2007, 20:03

a to dlaczego pisza ze min od 25 gr?? a nie pisza prawdziwej stawki to trzeba aktualizowac ?? moze jednak zostac przy erze :)?? jak radzicie

03 Cze 2007, 20:13

Właśnie sam sie zastanawiam co znaczy hasło "Od 25gr/min do wszystkich sieci" bo nigdzie na ich stronie nie widzę opisu tej promocji lub innego info.

03 Cze 2007, 20:24

Mój kolega to ma i jest zadowolony :)

03 Cze 2007, 20:39

Ja jak miał bym brac to wzioł bym jusz heyah :)
Ostatnio edytowany przez Maciak Plock, 03 Cze 2007, 22:23, edytowano w sumie 1 raz

03 Cze 2007, 22:03

mariusz a co ty takiego napisales:D??
Prosze powiedzcie mi cos wiecej ;)

12 Cze 2007, 13:05

rumun napisał(a):Właśnie sam sie zastanawiam co znaczy hasło "Od 25gr/min do wszystkich sieci" bo nigdzie na ich stronie nie widzę opisu tej promocji lub innego info.

Stawkę 25g/min. otrzymujemy przy abonamencie/doładowaniu 150 zł. Wtedy dostajemy drugie 150zł i realny koszt minuty wynosi 25 groszy. Jestem w Play'u od 1.5 miesiąca i nie narzekam - niskie stawki, brak uciążliwych pakietów, darmowe minuty :) Pozdrawiam
Wyślij odpowiedź