Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Co myślicie o tym teledysku?

10 Sty 2007, 14:42

Siema.Posłuchajcie tego i napiszcie co o tym myślicie :wink: . http://www.youtube.com/watch?v=XIIFCfJ8JHM

10 Sty 2007, 14:59

a co tu sadzic hip hop jak hip hop kazdy tekst jest dobry

10 Sty 2007, 15:05

Słyszałem lepsze ale może być

10 Sty 2007, 15:35

manius23 napisał(a):a co tu sadzic hip hop jak hip hop kazdy tekst jest dobry

:shock:
Jak to jest hip hop to aj jestem swiety...

Wioska...

10 Sty 2007, 16:17

To nie jest hip-hop, ale się uśmiałem; :D

10 Sty 2007, 19:37

jak na moj gust całkiem dobry skład;d

mezo sie kryje ;d mądrze śpiewaja chłopaki

10 Sty 2007, 21:48

Tragedia .. Bez komentarza .. :shock:

10 Sty 2007, 21:52

wonski napisał(a):To nie jest hip-hop, ale się uśmiałem; :D

Ja też mało z krzesła nie spadłem :) .

Kononowicz w każdej branży karierę robi .

10 Sty 2007, 22:07

fenomenalne jest to, ze Kononowicz jest zwykłym Wieśniakiem ;] który nie potrafi się wysłowić ;] a za udział w programie na tv4 dostał ~12000 zł, na sylwestra został zaproszony do wykwintnej restauracji w wawie przez lider zespołu Ich Troje pana Wiśnieswkiego... a na tym klipie jest w poznaniu ;] zrobił karierę na youtube i całą Polskę zwiedził ;d przy czym zarobił wuchte $$$

10 Sty 2007, 22:33

kukaszr napisał(a):fenomenalne jest to, ze Kononowicz jest zwykłym Wieśniakiem ;] który nie potrafi się wysłowić ;] a za udział w programie na tv4 dostał ~12000 zł, na sylwestra został zaproszony do wykwintnej restauracji w wawie przez lider zespołu Ich Troje pana Wiśnieswkiego...

Jak to się mówi...ironia losu :D albo inaczej, że głupi ma szczęście (to bardziej pasuje :D )

11 Sty 2007, 21:38

i nie prawdą jest, ze wystarczy wyzsze wyksztalcenie zeby zarabiac grube PLNy :P

bw, Kononowicz wiesniak? Bialystok to wiocha? :|

11 Sty 2007, 21:42

LucaS napisał(a):i nie prawdą jest, ze wystarczy wyzsze wyksztalcenie zeby zarabiac grube PLNy :P

Przypadek 1 na 38 mln... :P

14 Sty 2007, 02:08

lucas czy ty dla niego zazdroscisz ze tak go nazywasz a tak wole to chyba za duzo filmow sie o zabkach sie naogladales i ci sie lekko w glowce popierdo..... i niemow ze bialystok to wiocha chyba ze mieszkasz w lepszym miescie jak jak tak to sie pochwal

14 Sty 2007, 03:01

crusty napisał(a):lucas czy ty dla niego zazdroscisz ze tak go nazywasz a tak wole to chyba za duzo filmow sie o zabkach sie naogladales i ci sie lekko w glowce popierdo..... i niemow ze bialystok to wiocha chyba ze mieszkasz w lepszym miescie jak jak tak to sie pochwal

1. Napisz po Polsku bo cię nie idzie zrozumieć
2. Jeśli chodzi ci o "Białystok to wiocha?" to Ci powiem, że to jest pytanie a nie stwierdzenie. Ktoś wcześniej stwierdzil, że Konon. to wieśniak [wieśniak = mieszkaniec wsi] no a on ponoć z Białegostoku? Wkońcu tam startował na prezydenta?
3. Jakie filmiki, jakie "zabki". O co ci chodzi człowieku? ja mam "dla niego zazdroscić" ?

post wydaje mi się podejżany, czyżby sam Kononowicz zawitał ? :lol: :lol: :D :D

16 Sty 2007, 01:00

Naprawde fajny kawalek,trzeba znac wypowiedzi kononowicza,zeby sczaic watek,ale ktos ich nie zna????:)Podobalo mi sie!!!!
Wyślij odpowiedź