Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Zablokowany temat

Co powoduje restarty

08 Lut 2008, 02:52

jak uruchamię nero 7 premium i puszczę sobie muzę to mój komp normalnie się restartuje alb się wyłącza

Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź. :(

08 Lut 2008, 03:36

Może nero zaczyna brakować prądu, może zaczyna przegrzewać się procesor ? Zobacz sobie jakie masz temperatury w everescie podasz słuchania muzyki przez nero.

P.S. Poleciłbym Ci raczej Winamp'a do słuchania muzyki :).

Pozdrawiam.

08 Lut 2008, 10:36

Pewnie nero ma jakiś błąd który powoduje zamknięcie systemu najlepiej jak przeinstalujesz nero jeśli problem bendzie się powtarzał nadal i to na innych programach to przetestuj pamięc ram

27 Lut 2008, 12:57

może spróbuje dzięki :)

27 Lut 2008, 13:08

Radzę tym programem przetestować pamięć :arrow: https://www.instalki.pl/download/programy/windows/narzedzia/testowanie-i-diagnostyka/memtest86/

Re: Co powoduje restarty

12 Mar 2008, 23:44

Elandor napisał(a):jak uruchamię nero 7 premium i puszczę sobie muzę to mój komp normalnie się restartuje alb się wyłącza

Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź. :(

Restart może być programowy (np. zamykanie się windowsa) lub sprzętowy (niebieski ekran, gwałtowne ponowne uruchomienie bez zamknięcia).

Jelsi problem się nasila to informacja o wysychających kondensatorach na płycie głównej, w zasilaczu bądz karcie graficznej.

Ale szczerze, z doświadczenia, problemów takich nie można zdiagnozować pisząc posty

Nasze kompy nie bez powody nazywają sie składaki - to jedna z ich zalet - można wszystko wymieniać, podstawiac inne elementy aż znajdzie się przyczynę.

13 Mar 2008, 10:40

a może płyta gł. nawala bo 6 lat i dysk :grin:

13 Mar 2008, 13:47

A pamięci testowałeś?

07 Sie 2008, 14:11

No zasilacz wymieniłem i działa inie restartuje się

07 Sie 2008, 15:35

Elandor napisał(a):No zasilacz wymieniłem i działa inie restartuje się

To żeby Ci służył 100lat ;) .

11 Sie 2008, 18:04

Ja mysle ze to wina karty graficznej.. mialem tak jak siedzialem na gg i sluchalem muzy przez winampa... wystarczy zmienic karte no i pasowalo chociaz jeszcze troche ramu dokupic.. wtedy na pewno bedzie dobrze..

11 Sie 2008, 18:28

@ _D_@_N_!_O_ umiesz czytać :/ wszystko już jest ok!
Elandor napisał(a):No zasilacz wymieniłem i działa inie restartuje się

12 Sie 2008, 09:57

hehe to spoko;) :wink: sorka ze nie zobaczylem

Re: Co powoduje restarty

28 Sie 2008, 01:32

a po czasie mi *** zasilacz i kupiłem nowy 450 i jedzie jak z ....... strzelił a jednak zasilacz !!!!!!!! :o :grin:
Zablokowany temat