TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co to jest? WTF?

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Co to jest? WTF?

Postprzez Tlenowy » 12 Lis 2005, 22:07

PostUA:

Image
Takie coś mam zamiast tapety i nie idzie tego zmienić. Wyskakują mi też jakieś reklamy. Stało się to też u moich kolegów a nic nie sciągali. Skanowałem kompa i mi znalazł od huja wirusów, około 40 plików zarażonych, oprogramowanie antyspyware czy coś takiego znalzło 8 plików i je skasowało co to może być?
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Hpest » 12 Lis 2005, 22:41

PostUA:

LOL u mnie jest to samo haha. Na pulpicie super tapeta z napisem Spyware Infection, strona startowa zablokowana, w h.. wirósuw i zarazonych plików, pc mi ledwo chodzi, co chwile otwierają się jakies stronki po 8,10 na raz z jakimiś reklamami. Wiem, żę kiedyś pisałem na forum, bo miałem taki sam problem i wtedy mi odpowiedział chyba MAC, że trzeba użyć SpySheriff. Wtedy zrobiłem chyba formata. :) teraz też chyba zrobie bo mam tez innym problem z logowaniem nie moge się zalogowac na swoje konto uzytkownika gdyz od razu mnie wylogowuje.
Ale to już inna historia. w związku z tym blue screenem skanowałem gruntownie awastem, Spy Bot, Trojan Hunter, i inne do spyware, czysciłem tez rejestr programem Registry Cleaner. Skenery znalazły jakieś tam pliki skasowały i nic nie pomogło. Ehhh. Ja w związku z tym probleme z spyware oraz z problemem logowania raczej zrobie jednak formata. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Tlenowy » 12 Lis 2005, 22:46

PostUA:

mi wszystko chodzi ok, stronki dzialają i komp też nienajgorzej ale format nie zaszkodzi tylko ze wzgledu na ta tapete.

Pozdro bede może jeszcze dziś po formacie :D:D
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], wiktorio144