Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

[poszukujuę] Colin McRae Rally

28 Sie 2006, 13:56

Witam, wie ktos skąd mógłby ściągnąć ta grę. Szukałem na torrentach,ale nic nie znalazłem. Znalazłem jedno ktore od dwóch tygodni stoi na 94% i ani rusz i chyba tak zostanie. Jeśli ktos wie skąd to ściągnąć to piszcie. Może być torrent, albo normalnie przez IE, pozdro :)
Ostatnio edytowany przez Yoo!, 28 Sie 2006, 14:24, edytowano w sumie 1 raz

28 Sie 2006, 14:05

a przez p2p probowales?? np. DC++, BearShare... itd.?

28 Sie 2006, 16:24

Bozz'' napisał(a):a przez p2p probowales?? np. DC++, BearShare... itd.?

a torent to ci niby jest p2m ??

jak nie wiesz to nie pisz!!
ty szukasz colina 1 ??

Pozdrawaim

28 Sie 2006, 21:21

nie no spokojnie :) poszukuje gry Colin McRae Rally 1 :) (na BearShare nie ma :P

29 Sie 2006, 00:32

1 tez szukalem i nie ma na stronach!! a moze 2 chcesz po polsku ??

ona ma tez malucie wymaganai
Rozsądne wymagania sprzętowe: Pentium II 450 MHz, Karta Graficzna 8MB, Windows 95/98/2000, 64 MB RAM.

bo o 2 to nie problem --> oczywiscie mowie o sumie do emule innego p2p nie uzywam

pozdrawiam

29 Sie 2006, 07:20

Chief, wielkie dzięki, ale 2 akurat mam :) poszukuje 1 i za cholere nigdzie nie moge znaleź, mam jednego torrenta który od pond dwóch tygodni stoi na 94% i już się nie ruszy,pozdro

31 Sie 2006, 23:59

dalej potrzebujesz ??
sciagnołem wczoraj na emule i w sumie mogłbym na rapida wrzucic!
jakby co odezwij sie.
Tak czy siak dzisjaj w nocy wrzuce na stronke. jesli wysle sie dam ci linka jutro rano

pozdrawiam

01 Wrz 2006, 08:10

Chief napisał(a):dalej potrzebujesz ??
sciagnołem wczoraj na emule i w sumie mogłbym na rapida wrzucic!
jakby co odezwij sie.
Tak czy siak dzisjaj w nocy wrzuce na stronke. jesli wysle sie dam ci linka jutro rano

pozdrawiam

no, no, no, to byłby bardzo fajny pomysł, ale fajnie, bo przez BitComet dalej mam 94% makabra :) to jak możesz to wrzuć na jakiegos rapida, a mógłbyś mi podać tą stronke, skąd to ściągłeś, lookne sobie może jeszcze coś ciekawego znajde :) dzięki, pozdro

01 Wrz 2006, 10:45

sciagnołem z emule !!
a na stronka z sumami tego nie znalazłem wiec skorzystałem z wyszukiwarki

adres wysyłam ci na pw

pozdrawiam

01 Wrz 2006, 10:56

ok.wielkie dzięki,dam znać jak się ściągnie :D
Image

01 Wrz 2006, 11:00

wczoraj przejechałem sie kilka razy zeby zobaczyc czy wszystko dziala i dzialało

grafika dosłownie mnie połozyła muiliony pikseli ale fajnie sie jezdzilo przypominaja sie stare czasy jak pierwszy raz człowiek usiadł do komputera i grał w wolf, gta 1 czy colina, az sie lezka kreci

pozdrawiam
Zablokowany temat