Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

conieco

07 Wrz 2005, 15:47

moze to nienajlepsze miejsce ale cóż. nie wiem jak wam ale mi podczas wyłanczania sie kompa to operacyja owa trwa chyba z 5 min :!: :!: to samo przy włączeniu :!: :!: np. gdy gram w skromny fm 2005 to po zakończeniu gry zebym mógł polecic komende "odswież" to trwa z około 1 min. :!: :!: mam xp p sp2 moze trza sformatować (ostatnio robiłem to w kwietniu) ma antywira pande internet sec. i ad-aware lol pomócie lol

07 Wrz 2005, 23:37

Masz zapchany system. Rozwiązaniem nie jest format (trzeba szanować dysk). Uważaj co instalujesz i zachowaj czystość systemu, a nie będzie zmulał. Oczywiście wszystko zależy od tego jaki sprzęt posiadasz.

08 Wrz 2005, 15:31

tzn.co mam zrobić ??? posprzątac na dysku tak ?? a jak coś niepotrzebnie usune??

08 Wrz 2005, 15:53

To znaczy, że masz posprzątać po tym, co nabałaganiłeś. Odinstaluj zbędne programy, z których nie korzystasz, skompresuj te rzadko używane. Poza tym usuń całą zawartość offline i pliki cookies. Możesz użyć do tego aplikacji systemowych lub skorzystać z alternatywnych programów. Mnóstwo rozwiązań znajdziesz na www.instalki.pl :wink:
Wyślij odpowiedź