Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Coś nie tak z partycjami

09 Paź 2008, 22:07

hejka wszystkim, otóz mam na dysku 3 partycje, c, d, e, i jak klikam dwukrotnie na c to jest wszystko wporzadku, ale jak klikne dwukrotnie na d lub e to wyskakuje mi taki kounikat SYSTEM WINDOWS NIE MOZE ODNALEZC PLIKU ,,COPPY.EXE'', UPEWNIJ SIE ZE WPISANA NAZWA JEST POPRANA I SPROBUJ PONOWNIE ale jak klikne prawym klawiszem i wezme opcje OTWORZ to wszystko jest wporzadku ale jednak wolalbym zeby sie uruchamialo normalnie, juz od 2 tygodni tak mam, czekam na odpowiedz :)

Re: coś nie tak z partycjami :/

09 Paź 2008, 22:16

Masz na dyskach plik autorun.inf ?
EDIT:
Już Lucas dał odpowiedź sory :P

09 Paź 2008, 22:22

ej ale gdzie znalezc ten plik autorun?? bo szukam i nigdzie go nie ma :/

09 Paź 2008, 22:38

Wystarczy, że uruchomisz Combofixa. On sam wszystko usunie. Radziłbym także zamieścić z niego log do sprawdzenia (dział bezpieczeństwo).
:arrow: Combofix.

Re: Coś nie tak z partycjami

10 Paź 2008, 16:11

walne screena z moniotra bo nie moge znalesc loga :P wczesniej juz to doczytalem na innych forach o tym combofixie wiec zrobilem to co trzeba i wszystko dziala Image

10 Paź 2008, 16:29

1. Usuń z pulpitu program ComboFix.
2. Usuń z dysku folder - C:\QooBox

10 Paź 2008, 17:58

a dlaczego mam go usuwac??

10 Paź 2008, 18:23

Gdyż tam są kopie tego co Combofix usunął. Zresztą Combofix jest na bieżąco aktualizowany i nie pozwala on na uruchomienie siebie w przestarzałej wersji. Ba, on sam się skasuje, zaraz po uruchomieniu.

11 Paź 2008, 10:33

ej no ale jak go usune z pulpitu to jak go pozniej uruchomie skoro w folderze gdzie zainstalowalem go nie ma zadnego skrotu ani ni z tych rzeczy??

11 Paź 2008, 10:57

Jak będziesz chciał go kolejny raz użyć, to ściągniesz nowszą wersję. To co ściągnąłeś, już za tydzień raczej się nie odpali.

11 Paź 2008, 14:39

cosik_ktosik napisał(a):Jak będziesz chciał go kolejny raz użyć, to ściągniesz nowszą wersję. To co ściągnąłeś, już za tydzień raczej się nie odpali.

ok, dzieki za pomoc :)
Wyślij odpowiedź