Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
18 Sty 2012, 19:27
Na pudełku pisze że gra może zostać uruchomiona na pięciu komputerach.
Nagrałem zarejestrowałem u siostrzeńca i gra działa chciałem nagrać u siebie na drugim komputerze i nie mogę wyskakuje mi ciągle że mam błędny kod
rejestracji .
Wie ktoś co jest grane ?
18 Sty 2012, 21:25
A jesteś podpięty do Internetu?
18 Sty 2012, 22:42
pewnie że jestem to jakaś paranoja
19 Sty 2012, 11:25
A spróbuj to zrobić przy odłączonym Internecie.
19 Sty 2012, 20:52
Nie da się bez internetu bo to jest rejestracja internetowa .
drobnym maczkiem pisze między innymi-
1 Gra może zostać maksymalnie uruchomiona na pięciu komputerach .
2 Użytkownicy decydują które komputery posiadają autoryzację do jej uruchomienia ????????????????
3 Rozgrywka w sieci ograniczona jest do jednego gracza na numer seryjny i to jest jasne ale poprzednie
19 Sty 2012, 21:27
brigos napisał(a):Nie da się bez internetu bo to jest rejestracja internetowa .
drobnym maczkiem pisze między innymi-
1 Gra może zostać maksymalnie uruchomiona na pięciu komputerach .
2 Użytkownicy decydują które komputery posiadają autoryzację do jej uruchomienia ????????????????
3 Rozgrywka w sieci ograniczona jest do jednego gracza na numer seryjny i to jest jasne ale poprzednie
Zastawiam się, czy im nie chodziło, że klucz jest dla jednego komputera, ale możesz na nim grać w sieci maksymalnie z 5 innymi graczami.
19 Sty 2012, 23:26
To by było bez sensu . Ciekawe czy ktoś miał to samo .Gra kupiona w Empiku .
" Użytkownik decyduje itd " raczej teraz użytkownik zdecyduje ściągnąć pirata i mieć spokój a nie płacić za towar który nie " działa " tak jak trzeba .
A jak by tak padł system ,dysk twardy .
20 Sty 2012, 13:20
Nie to żebym namawiał do piractwa, ale scrackuj to co masz.
20 Sty 2012, 15:32
Skontaktuj się z pomocą techniczną i zobaczysz, co Ci powiedzą na to.
21 Sty 2012, 12:31
Cześć napisałem do pomocy technicznej i czekam na odpowiedź na razie cisza ,ten cały Origin i Steam to tylko utrudnianie właścicielom legalnych gier życia i dobrej zabawy .Mam Snipera 2 i nie mogę zagrać bo aktualizuje całą płytę a to ponad 6 GB a mam internet na kartę czy to nie paranoja .
Miałem kupić MassEfect 2 ale jak to ma tak wyglądać to raczej zrezygnuje a to też podobno Origin.
Spróbuje przegrać Crysisa na twardy przenośny dysk albo pendrive a potem na swój może zadziała hej .