Tematyka związana z rodziną systemów operacyjnych Unix. Klony i pochodne danego systemu operacyjnego oraz inne typy OS
Wyślij odpowiedź

CrossOver za darmo

28 Paź 2008, 19:56

Firma Codeweavers, producent aplikacji CrossOver poinformowała o udostępnieniu swojego flagowego produktu całkowicie za darmo... oferta ograniczona jest czasowo i potrwa zaledwie 24 godziny!

CrossOver to program pozwalający uruchomienie wielu popularnych aplikacji z Windows na komputerach pracujących pod kontrolą Linux i Mac OS X. Program występuje w dwóch wersjach, CrossOver Mac Pro i CrossOver Linux Pro - w obydwu przypadkach program zawiera pakiet CrossOver Games pozwalający na uruchamianie gier z Windows na wspomnianych już systemach operacyjnych.

Ze względu na duże zainteresowanie czasową promocją producent był zmuszony wyłączyć swoją witrynę jednak sama strona gdzie możliwe jest wygenerowanie klucza produktu jest dostępna. Wszyscy zainteresowani powinni dokonać rejestracji przed godziną 6 rano 29.10.2008 czasu polskiego. Warto dodać, że standardowa cena oprogramowania w wersji Professional wynosi prawie 70 dolarów.

Źródło: https://www.instalki.pl/aktualnosci/sof ... darmo.html

Re: CrossOver za darmo

28 Paź 2008, 20:00

To znaczy że pod ubuntu będę mógł odpalić np: Diablo ? Albo zainstalować Counter-strike ?

28 Paź 2008, 20:02

Pozostaje jednie ściągnąć i przetestować :D

28 Paź 2008, 20:03

Łooo. Dają za darmo 70 dolców to biore w ciemno :mrgreen:

28 Paź 2008, 20:10

Też email podałem ale pytanie czy to działa, bo jak tak to przechodzę na linuxa :P.

28 Paź 2008, 20:47

to ściągnijcie i dla mnie :P

28 Paź 2008, 20:50

No to może trochę potrwać, trzeba czekać ;)

29 Paź 2008, 16:24

ściągnołem, ale klucza nie dostałem

02 Lis 2008, 00:05

Dziś trafił do mnie klucz ^^

02 Lis 2008, 11:27

Ja tez koda dostałem i nawet się już zarejestrowałem :).

Zaraz podłącze dysk z linuxem i będę robił testa :P.

02 Lis 2008, 12:13

Łeee, a ja żadnego klucza jeszcze nie dostałem :roll:

02 Lis 2008, 12:34

Ja dostałem i już testuję, właśnie kończę instalację steam..... się zobaczy czy da się grać :).

EDIT:

Counter-Strike działa :). Z diablo mam problem bo woła mi płyte..... pewnie zacznie działać jak dokonam pełnej aktywacji programu. Tyle że mam dylemat bo można aktywoac tylko jeden z produktów albo do gier albo ten profesional.

Tyle że który lepszy o to jest pytanie....?
Ostatnio edytowany przez destyny, 02 Lis 2008, 13:46, edytowano w sumie 1 raz

02 Lis 2008, 14:45

Klucz tak samo dostałem, ale na razie nie planuje się przesiadać ;)

02 Lis 2008, 17:26

dostałem dzisiaj klucz, ale instalki usunołem

06 Gru 2008, 23:25

Jest lepszy emulator od CrossOver?
Wyślij odpowiedź