Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
09 Sty 2007, 20:26
siema.wlasnie zainstaloawalem sobie super gre, ktora jest counter strike source.i mam taki problem. Gdy chcę włączyć w/w grę to wyskakuje mi błąd "Unable to load engine.dll"nie wiem czym to moze byc spowodowane. moi kumple instalowali to i im wszystko chodzi.czy moze to byc spowodowane ze posiadam win98??prosze o szybka pomoc i jesli mozna o rozwiazanie
09 Sty 2007, 21:46
Sprawdź w wymaganiach (plik readme) jakie systemy operacyjne obsługuje ta gra, ale myśle raczej że problem tkwi w braku jakiegoś pliku albo sterowników do karty graficznej. A twój komp spełnia wymagania tej gry??
11 Sty 2007, 09:25
chetnie bym sprawdzil plik readme.txt ale go niestety nie mam w folderze gry counter strike source.mam procek 400MHz a cs 1.6, gdzie zalecany jest 2,4GHz,u mnie pieknie chodzil na najmniejszej rozdzielczosci.wiec mysle ze powinien ten cs source u mnie pojsc. a jak inaczej moge sprawdzic wymagania jezeli nie przez readme.txt, a na stronach o tej grze nie ma wymagan operacyjnych. prosze o jaknajszybsza pomoc
11 Sty 2007, 12:48
rapod1 napisał(a):.mam procek 400MHz a cs 1.6, gdzie zalecany jest 2,4GHz,u mnie pieknie chodzil
Widzisz CS's już Ci nie pójdzie bo on ma o wile wiele większe wymagania. On chodzi kijowo ludziom którym 1.6 chodził dobrze..... Tam jest zupełnie inny silnik gry

. I wydaje mi się że do nowszych gier potrzeba minimum windowsa 2k , 2 moje pytanie jest takie czy to jest jakiś no'steam

? Bo jeśli miał byś klucz zarejestrowany w steam i grał byś przez steam.... to wystarczy usunąć plik "ClientRegistry.blob" wyłączyć steam i on od nowa sprawdzi poprawność plików jak czegoś nie będzie albo będzie nie tak ściągnie od nowa.
11 Sty 2007, 17:39
2 moje pytanie jest takie czy to jest jakiś no'steam

? Bo jeśli miał byś klucz zarejestrowany w steam i grał byś przez steam.... to wystarczy usunąć plik "ClientRegistry.blob" wyłączyć steam i on od nowa sprawdzi poprawność plików jak czegoś nie będzie albo będzie nie tak ściągnie od nowa.
a moglbys to napisac po polsku bo nic z tego nie rozumie
11 Sty 2007, 22:39
A ja mam podobny problem Procek 2,8 Ghz (Pentium 4) 1GB RAM I GF FX 5500 256 MB i mi się ta gra strasznie tnie
12 Sty 2007, 03:10
rapod1 napisał(a):2 moje pytanie jest takie czy to jest jakiś no'steam

a moglbys to napisac po polsku bo nic z tego nie rozumie

Napisze Ci najbardziej po polsku jak potrafię , idź do sklepu kup orginalnego cs^s albo lepiej nie bo i tak nie pograsz tylko wywalisz pieniądze w błoto

.
12 Sty 2007, 17:00
nie bede musial kupowac nowego, bo qmpel ma. ale czego jest tak ze innym wszystko chodzi?dalem tą plyte qmplowi i tez mu nie chodzi.moze plytka zle nagrana?
17 Sty 2007, 09:24
rapod1 napisał(a):nie bede musial kupowac nowego, bo qmpel ma. ale czego jest tak ze innym wszystko chodzi?dalem tą plyte qmplowi i tez mu nie chodzi.moze plytka zle nagrana?
Skoro u niego też nie chodzi do na bank płytka nagrała się z jakimś błędem...
28 Sty 2007, 16:48
Mam problem z cs source na steamie
Problem polega na tym że prędkość pobierania uaktualnień to 11 kbps
i jest to strasznie wolno ;/
nie da się tego jakoś zmienić ??
mam prędkość neta 512 a komp spełnia zawansowane wymagania gry.
Pozdrawiam
mediator1990
28 Sty 2007, 16:49
Mam problem z cs source na steamie
Problem polega na tym że prędkość pobierania uaktualnień to 11 kbps
i jest to strasznie wolno ;/
nie da się tego jakoś zmienić ??
mam prędkość neta 512 a komp spełnia zawansowane wymagania gry.
Pozdrawiam
mediator1990