Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

CS - wybór drużyny (nie mogę się ruszyć)

21 Cze 2009, 15:53

witam mam problem z csem gdy chce zagrac z kumplami w csa wchodzac na jednego z nich serwer wszystko jest ok ale kiedy mam juz grac i wybrac druzyne to niemoge tylko stoje w miejscu i niemoge sie ruszyc ani nic zrobic wogole prosze pomozcie mi rozwiazac ten problem :sad:

Re: problem z CS

21 Cze 2009, 16:00

Wejdź tam w ustawienia i w klawiaturę, kliknij Default, sprawdź czy na innych serwerach też tak masz.

21 Cze 2009, 16:14

a moze byc ze mam za slabego neta? ze niechodzi? bo mam 7mb/s co o tym sadzicie?
po prostu jak wchodze do gry to widze wszystkich jak chodza na mapie a ja wogole nieuczestnicze w grze malo tego niemoge nawet wybrac czlowieka i stoje na mapie jak patrze to jestem jako latarka stojaca w mejscu i obracajaca sie w kólko i tylko tyle moge o co w tym chodzi??

21 Cze 2009, 16:31

Hmm... sprawdź inne servery, zrób to co napisałem w moim 1szym poscie i daj znać

21 Cze 2009, 17:11

i jest tak samo jak bylo

21 Cze 2009, 20:35

Hmm nie wiem, spróbuj prze instalować CS'a może pomoże

25 Cze 2009, 09:50

jakims cudem udalo mi sie wejsc na kilka roznych serwerow i zagrac kilka minut ale strasznie sie tnie gra kumpel mi mowil ze mam za duzo pinku i dlatego sie tak tnie a jak zmniejszyc ten pink??

25 Cze 2009, 10:23

Nie pink tylko ping. Tu masz poradnik jak ustawić rate i inne rzeczy wypływające na wysokość pingu.

Re: CS - wybór drużyny (nie mogę się ruszyć)

02 Lip 2009, 17:43

szpec napisał(a):witam mam problem z csem gdy chce zagrac z kumplami w csa wchodzac na jednego z nich serwer wszystko jest ok ale kiedy mam juz grac i wybrac druzyne to niemoge tylko stoje w miejscu i niemoge sie ruszyc ani nic zrobic wogole prosze pomozcie mi rozwiazac ten problem :sad:

Zmienily ci sie ustawienia klawiatury w ustawieniach w keyboard musisz dac detaful czy jak to sie tam pisze co oznaczy domyslne :)
Wyślij odpowiedź