Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Cyfrowy Polsat - kanały niekodowane

22 Gru 2009, 21:35

Witam
czy mogłby mi ktoś podać iloś niekodowanych kanałów w cyfrowym polsacie bo nigdzie nie moege znaleźć
z góry dzięki za odpowiedź

Re: Cyfrowy Polsat

22 Gru 2009, 22:11

A po co ci to? czy to znaczy że można oglądać ten cały polsat przez internet? :)

23 Gru 2009, 03:33

Będą to wszystkie kanały FTA lecące z satelity Hotbird http://pl.kingofsat.net/tv-13E.php

23 Gru 2009, 03:40

I mogę te wszystkie kanały odtwarzać przez internet ? o co w tym chodzi? :)

23 Gru 2009, 11:37

Chodzi o to że mając antenę satelitarną kierujesz ją na satelite Polsatu i odbierasz wszystkie niekodowane kanały.

23 Gru 2009, 13:07

chodzi o ot ze chce kupic cyfrowy polsat i nie wiem ile bedzie niekoodwanych kanałów poda ktos licze albo pokaze liste ??

24 Gru 2009, 03:25

Dowolny tuner FTA wystarczy kupić oraz antenę, którą kierujesz na satelitę hotbird 13. Od tego momentu Masz wszystkie kanały FTA, które podałem we wcześniejszej liście. Nie ma potrzeby brania Polsatu, aby je mieć. To czy jego weźmiesz czy zwykły tuner satelitarny bez żadnego abonamentu, nie ma różnicy. Polast nadaje na wyżej wymienionej satelicie, więc w przypadku FTA odbiera dokładnie te same kanały co każdy najzwyklejszy tuner satelitarny.
Wyślij odpowiedź