Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Re: Czarny full screen w odtwarzaczach

13 Paź 2012, 11:58

A spróbuj zainstalować te kodeki -> https://www.instalki.pl/download/progra ... c-package/ Oczywiście wcześniej inne usuń.

16 Paź 2012, 17:00

Nic nie pomogło.
Dodam jeszcze, że jak zmieniam
Kod:
http://imageshack.us/a/img198/6514/asdasdasdaa.png

renderer obrazu w bestplayerze to film się wyświetla. Domyślnie jest na overaly mixer, zmienię przykładowo na vmr-7 (windows xp) i kliknę zastosuj to film będzie działał, a co jeszcze bardziej dziwnego, wejdę ponownie w te ustawienia i dam na overaly mixer tak jak jest domyślnie, to tez będzie działał... tylko, że tak muszę robić z każdym włączeniem filmu..

18 Paź 2012, 21:16

Będzie tego dumania... za kilka dni zmieniam system na windows 7 i zobaczymy jak się sprawdzi.
Tylko pytanie brać professional czy ultimate?
I czy jak miałem xp na 32 bitach to 7 też brać na 32, czy 64 bit?

19 Paź 2012, 15:41

VeDo napisał(a):I czy jak miałem xp na 32 bitach to 7 też brać na 32, czy 64 bit?

To zależy głównie od tego, czy procesor w twoim komputerze obsłuży 64-bitowego Windowsa oraz od tego, czy programy, które będą ci potrzebne będą działać w 64-bitowym środowisku. Jeśli w obu przypadkach jest w porządku, to bierz 64-bitową wersję.

23 Paź 2012, 18:09

Instalacja trwa już ponad 2 godziny i jest dopiero 13% rozpakowywania plików... Co się dzieje...
Dlaczego nie chce mi się instalować? Przez całą noc było 88% rozpakowywania plików...

25 Paź 2012, 14:43

W końcu zainstalowało się czy nie??

25 Paź 2012, 15:08

Nie, rano było 88 % rozpakowywania i przerwałem, już po tym widać że coś jest nie tak....

//
poradziłem sobie jakoś, zaintalowałem ponownie xp, zaktualizowałem BIOS i dopiero z poziomu windowsa xp zainstalowałem 7...

Tylko teraz komputer zawiesza mi się po włożeniu płyty do napędu, nie mogę nawet sterowników poinstalować, co jest?
Wyślij odpowiedź