Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
27 Lis 2007, 19:28
zna ktoś może jakiś program do odliczania czasu???......chodzi mi tu o takie coś np. żebym mógł wpisać sobie daną liczbę minut czy godzin czy nawet dni i żeby mi odliczało i mnie powiadamiało o upłynięciu tego okresu....najlepiej gdyby to też odliczało mi przy wyłączonym kompie.......bardzo by mi sie przydał taki programik........
pzdr
27 Lis 2007, 19:54
sprawdzałem już te programy ale nie o to mi chodzi żeby ustawiać od której godziny do której ma mi odliczać ale o to żeby wpisać konkretną liczbę minut ......potrzebne mi to bo każda minuta jest cenna

....czas to pieniądz

.........
pzdr
27 Lis 2007, 21:14
o właśnie ja tez szukam takiego programu, chodziło by mi o to że bym wpisał datę 31.12.2007r. godz. 17:00
i program by mi odliczał czas, dobre dobre, przydało by się takie coś, więc dołączam się do proźby, pozdro
28 Lis 2007, 00:17
coś dla nawrok888
- Kod:
http://www.instalki.pl/programy/download/akcesoria/Camo_Soda_Break.php
dla Yoo!
miłej zabawy.
28 Lis 2007, 15:41
dzięki
buzu.........o to mi właśnie chodziło........plus
pzdr
28 Lis 2007, 21:40
Buzy dzięki,ale tam nie ma czegoś takiego jak ściągni, wiem co to za programik, ale nie umie go znaleź nigdzie ;(
28 Lis 2007, 21:55
Yoo! napisał(a):Buzy dzięki,ale tam nie ma czegoś takiego jak ściągni, wiem co to za programik, ale nie umie go znaleź nigdzie ;(
To szukasz tak, żeby nie znaleźć
TimeToTime V 1.0
28 Lis 2007, 22:52
@Buzu
Ten sam link podałem wyżej ;]