Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

26 Mar 2006, 22:57

ONLY RAP'S - NIEZMIENNIE JAKOŚ TAK TO IDZIE PRZEZ CAŁE ŻYCIE...

27 Mar 2006, 15:28

Ja słucham pop techno ale musi mniec fajny rytm i wszystkiego co wpadnie w ucho :grin: :grin: :grin:

28 Mar 2006, 12:45

jakiej-muzy-sluchacie-i-przy-czym-sie-bawicie-t2232.html uzupelnienie ;).

27 Kwi 2006, 23:47

Ja słucham techno, trance, dance i takie tam.... Praktycznie każdego rodzaju ale musi mi się piosenka spodobać :D

10 Maj 2006, 13:38

Odpowiadając na pytanie w temacie, czego słucham,
to odpowiem, że słucham muzyki :P

W 80% to Hip-Hop/Rap.
W 15% techno.
W 5% pozostałe (pop, rock itp.)

10 Maj 2006, 20:28

Hip Hop
techno
dance, trance
a obecnie przesuchuje swiezo sciagnietą płytke - Peja - Fturujący

10 Maj 2006, 20:49

Ostatnio był u mnie w niewielkim miasteczku Oddział Zamknięty (czołówka polskiego ROCK'a) a u nas nawet zainteresowania tym większego nie było, co za czasy nastały że nikt nie lubi porządnych brzmień, tylko zachwycają się jakąś elektroniczną muzą tworzoną przez jednego człowieka.

10 Maj 2006, 21:51

No niestety te piekne czasy przemineły!!
Ludzie tlumie na koncerty rockowe.

zreszta te wszystkie zespoly graja niestetu juz całkiem inaczej.
wziasc na ten przykład lady pank
porownac stacje warszawa do mniej niz zero czy kryzysowej narzeczonej.

az sie lezka w oku kreci.

Ale to juz przeszłosc ja jednak zawsze bede kochal polskiego rocka to wkoncu moje dziedziństwo i naprawde wspaniała muzyka

Pozdrawiam wszystkich miłosników rocka i ciezszego brzmienia.

pozdrowienia dla luck_j

10 Maj 2006, 21:59

qazimen napisał(a):a obecnie przesuchuje swiezo sciagnietą płytke - Peja - Fturujący

Tez mam, od paru dni juz :)

17 Maj 2006, 16:41

No...skoro już tu jestem -to powiem co nie co:
od dawna już trące dekadentyzmem ...heh Chief &heh Luck_i...
Ja też wychowałam się na polskim rocku,była też metallica,depeche mode,the cure i takie tam...
A dzisiaj -mimo,że doba powyższych bezpowrotnie minęła...cóż wzdycham ja se: i czasem bywa,że mam ochotę zanucić: "uratuj mi życie",albo :"zaopiekuj się mną"- bez dwóch zdań -dkd!!! 8)

17 Maj 2006, 16:55

Ta doba nigdy nie mineła i watpie ze minie.
Apropo autsaiderów trzeba bylo byc na juwenaliach w olsztynie na big cycu i lady pank, poprostu super.
40 tysiecy gardeł nucacych balade o smutnym skinie, mala lady pank czy mniej niz zero.
po 2 dniowym koncercie straciłem głos i zdrowie ale za nic bym nie zamienił tych przezyc i wspaniałej zabawy. Wspaniami ludzie, wspaniała atmosfere super muzyka!

Pozdrawiam wszystkich ktorzy byli na gorce kortowskiej w piatek i sobote.

17 Maj 2006, 19:33

... Zależnie od nastroju...nasze gusta ociupinkę się zmieniają ...
w końcu ilu jest ludzi, którzy wrzucają na HARD-kiedy łapią doła ???
Jeśli wogóle są osoby ,które doły łapia naturalnie...

BTW: może wystarczy <grzaniec>???
Całuski ...wracaj do zdrowia!!!
A reszcie ciekawskich forumowiczów ,ktłórzy zabłąkali się między wierszami...też zadam pytanie:-jakiej muzy słuchasz,gdy przed Tobą trudna misja...sprzątanie lokum na tzw.błysk??? :smile:
Ostatnio edytowany przez aleksandra, 24 Maj 2006, 18:21, edytowano w sumie 1 raz

17 Maj 2006, 19:51

aleksandra napisał(a):jakiej muzy słuchasz,gdy przed Tobą trudna misja...sprzątanie lokum na tzw.błysk??? :smile:
[/quote]

Wszystkiego co daje kopa :D Ale ostatnie nie nosi mnie po niczym tak jak przy Rammstein :D
Dobrego mocnego rocka :D

pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez niunka, 17 Maj 2006, 23:07, edytowano w sumie 1 raz

17 Maj 2006, 20:05

No jesli chodzi o sprzatanie to hunter lub system of a down to co pozwoli porzucac wlosami i oswiagnac nirwane podczas nudnego sprzatania.
Niestety przed generalnymi porzadkami na swieta nie moge sluchac muzyki tak jak lubie czyli głosno.
Niewiem dla czego mojej mamie sie to nie podoba.

Pozdrawiam serdecznie

17 Maj 2006, 20:44

???
Ostatnio edytowany przez aleksandra, 24 Maj 2006, 18:10, edytowano w sumie 1 raz
Wyślij odpowiedź