TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Czesi potrafią to robić :D znaczy się Gry

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Czesi potrafią to robić :D znaczy się Gry

Postprzez kukaszr » 03 Wrz 2006, 09:28

PostUA:

Odkryłem na Instalki.pl superową grę ;d

Grafika gy jest kiespka ale fabuła wciągająca! Sam przegrałem już w nią 3h! Samochodziki na szynach śmigają po torze ;)

Image

Polecam jeżeli komuś się nudzi ;d mnie ta gra zafascynowała ;d jeszcze gdyby tekstury samochodzików były fajniejsze bym uznał tę gre lepszą niż NFSU2

Któż z nas w dzieciństwie nie marzył o tym aby dostać tor wyścigowy ze sterowanymi samochodami i pobawić się nim. Niektórym spełniło się owe życzenie. Ci co nie mieli okazji doświadczyć takich chwil, mogą to nadrobić. Właśnie ta gra pozwala sterować takimi pojazdami. Jednak nie jest to takie łatwe. Maszyny te są bardzo podatne na wypadanie z toru. Trzeba wykazać się wielkim wyczuciem, aby nie spaść i dokończyć bez problemu trasę. Do dyspozycji jest 5 różnych samochodzików, sześć torów o różnym poziomie trudności. Można ustwić ilość okrążeń do wykonania. Pozycja jest przeznaczona dla dwóch graczy, do gry przez sieć, również pozwala na wyścig z komputerem. Grafika jest trójwymiarowa. Oprawa muzyczna w dużym stopniu uprzyjemnia zabawę.

Link: http://www.instalki.pl/gry/download/wys ... _Cars.html
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez wojtas1125554 » 03 Wrz 2006, 10:32

PostUA:

Gierka wymiotnicza kolo który to robił miał fajny pomysł
Awatar użytkownika
wojtas1125554