Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Czy pomożecie z moim problemem?

06 Wrz 2014, 19:25

Otóż jestem kompletnym laikiem (Dlatego własnie tu jestem :))
Mam problem kupiłem komputer i chodził dość spoko, lecz od wczoraj mam problem z zintegrowaną kartą graficzną (Radeon HD 7480D) tak wiem karta słaba ale pozwalała mi pograć w LoL'a itp. Wyłączyłem kompa włączyłem od nowa (wcześniej coś tam pobierałem bawiłem się kompem itp) i włączam kolejny raz komputer i karta graficzna coś nie ten teges. Patrze i zamiast nazwy karty graficznej po ponownym wgraniu sterowników wyświetla mi takie coś "Standardowa Karta Graficzna VGA". Możecie mi pomóc sprawdzić jakimś cudem co jest z tą kartą graficzną? :X Bo teraz niestety ale żadna gra sie nie uruchamia.

Re: Czy pomożecie z moim problemem?

06 Wrz 2014, 20:44

Pobierz i zainstaluj te sterowniki -> https://driverscollection.com/?file_cid ... 4c7a4b9b89

06 Wrz 2014, 20:49

Próbowałem wszystkie - nawet te oryginalne :v I nie pykło z tymi da rade? A i jeszcze jedno mam odinstalować te stare?

06 Wrz 2014, 21:11

A co to znaczy "nie pykło"? Instalacja przebiega pomyślnie czy pojawia się jakiś błąd lub coś innego?

06 Wrz 2014, 21:25

JEZU KOCHAM CIĘ<3 DZIAŁA JESTEŚ MOIM MISTRZUNIEM :* SERIO ZIOM UWIELBIAM CIĘ! WIELKIE DZIĘKI i 5!

06 Wrz 2014, 21:35

A więc "pykło" :)

JEZU KOCHAM CIĘ<3

Muszę Cię zmartwić, bez wzajemności. I Jezusa w to nie mieszaj...
WIELKIE DZIĘKI

Spoko ;)

16 Wrz 2014, 11:04

Zaskakuje mnie jaki ten język ojczysty jest bogaty :D
Wyślij odpowiedź