Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
11 Maj 2007, 21:32
siemka mam pytanie czy 160.0 mb ram pamięć wirtualna 32-bitowa wejdzie jakieś fajne mmorpg? i przy okazji zna ktoś jakieś fajne stronki z mmorpg 2d? na google szukam jak głupi i nie mogę nic znaleść a z instalek.pl są takie nie na mój gust
12 Maj 2007, 10:05
Możesz śmiało grac w diablo 2 LoD na battlenecie choć to rpg przez siec a jeśli wolisz mmorpg to dużo dobrego słyszałem o MU Online.
13 Maj 2007, 00:50
miałem mu online ale jak wziąłem connect to mi się komp zwiesił i musiałem resta zrobić szukam długo jakiegoś mmorpg 2d teraz sciągam eternal lands ale nie mam diablo dobrego na płytce bo kolega ma zrysowaną itp a ściągnąć to nie wiem gdzie ale mi się nie chce ściągać 950 mb coś się jeszcze wymyśli 2 tydzień szukam na google coś ciekawego i dalej nie znajdę dobrego mmorpg
13 Maj 2007, 23:14
Tibia - szczeże nie podoba mi sie ta gra ze wgzędu na grafike, lecz jest to najbardziej grywalna gra MMORPG na świecie
14 Maj 2007, 00:10
Rocky napisał(a):Tibia - szczeże nie podoba mi sie ta gra ze wgzędu na grafike, lecz jest to najbardziej grywalna gra MMORPG na świecie
![n :)](https://forum.instalki.pl/images/smilies/001.gif)
Rozumiem, że to zart, nieprawdaż?
14 Maj 2007, 20:55
do tibi nie wracam eternal lands pokazał mi się błąd i nie mogłem zainstalować nie wiem co ściągać bo i tak wiem że mi nie pójdzie miałem kiedyś stronkę z mmorpg taka lista duża była że szok ale że przez przypadek wziąłem reset i nie miałem firefoxa to lipa była nie zna ktoś z gier 2d?