Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Czy to sterowniki?

31 Maj 2014, 17:32

Witajcie. Tydzień temu usunęłam jakiś program przy oczyszczaniu komputera. Po usunięciu tego programu przestał mi chodzić dźwięk. Nic nie słychać. Nie wiem co usunęłam. Nie wiem czy to są sterowniki. Gdyby to były sterowniki proszę o podanie jakiś do pobrania. Nie wiem jaką kartę dźwiękową musi wam wystarczyć, że mam głośniki z firmy CREATIVE. Proszę o pomoc. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Re: Czy to sterowniki??

31 Maj 2014, 18:16

Masz komputer stacjonarny czy laptop.

Podaj model laptopa lub płyty głównej w przypadku komputera stacjonarnego.

31 Maj 2014, 18:28

Glosniki nie maja tu nic do rzeczy. Kliknij na menu Start, prawym przyciskiem myszy na Komputer, a nastepnie Menederz urzadzen. Pozniej rozwin menu Kontrolery dzwieku, wideo i gier i napisz nam jaka masz karte dzwiekowa. Najprosciej bedzie zainstalowac od nowa sterowniki, a jak nie pomoze to zastanawiac sie nad zrodlem problemu.

31 Maj 2014, 18:31

Sorki ale chyba ci nie pomogę bo nie wiem gdzie mogę sprawdzić model płyty głównej.

31 Maj 2014, 18:39

Weszłam tam gdzie mi kazałeś ale nie pisze tam nic takiego są tylko jakieś kodery - dekodery audio, video, gier i jakies starsze sterowniki audio i jakieś urządzenie sterujące mediami :(

31 Maj 2014, 19:13

Pobierz CPU-Z -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... CPU-Z.html i w zakładce Mainboard masz model płyty.

01 Cze 2014, 08:33

Wiec tak : Model : P4V88 1.0

01 Cze 2014, 12:04

Pobierz i zainstaluj te sterowniki -> ftp://europe.asrock.com/drivers/VIA/Audio/C-Media_XP_2K_ME_98(UDA046_build02).zip

Re: Czy to sterowniki?

01 Cze 2014, 20:55

:d :D :D :D Dzięki wielkie. Pobrałam, zainstalowałam i działa. :D :D Jesteś SUPER. Jeszcze raz dzięki wielkie!!!!!! I sorki za moja głupotę hehe :D :D
Wyślij odpowiedź