Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
17 Sie 2007, 21:17
Podpinasz do USB. Windoza powinna go sama wykryć chyba że masz win 98. Wkładasz memore i masz. Jak nie podziała to podaj model i bedziemy myśleć dalej.
17 Sie 2007, 22:36
no tak wąłsnie robiłam;/ wyskakuje mi taki komunikat 'urzadzenie USB HI-SPEED podłaczono do koncentratora innego typu' klikam na to i jakies tam info i ze 'na tym komputerze nie ma zaiunstalowanych kontrolerów hosta USB HI- SPEED'
tak wogole to ten czytnik to nie jest z zadnej firmy znaczy wydaje mi sie ze jego wartosc to pare złotych i byl pio prostu gratis i moze to po prostu jeden wielki shit
18 Sie 2007, 09:08
byc moze podpinasz do usb 1.1? sproboj podpiac z tylu, a w moim komputerze powinny pojawic sie dyski wymienne. mam czytnik kart i nic nie musialem instalwoac, tylko podpiac pod port usb 2.0
18 Sie 2007, 14:47
POST NR 1:
wiem ze mam 2 wejscia USB jeden mam do modemu drugi do głosnikow i wlkasnie wkładam w ten.juz nawet pomine fakt ze musze jescze odlaczac klawiature bo ten czytnik ma taki niedzisiejszy kszałt.nie chodzi o te wejscie???
POST NR 2:
aha i tam gdzie modem tez probowałam i to samo;/
Używanie opcji zmień jest aż tak czasochłonne?? Mac.
18 Sie 2007, 21:52
Primo masz zainstalowany service pack 2?
Secundo Podaj nazwe Czytnika
http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=10759
19 Sie 2007, 13:36
dzieki wszystkim za pomoc z moja ułomnościa sobie poradziłam i czytnik jako tako przesłał zdjecia z karty na kompa.
ps.jak mozna dac komus pochwałe? bo nie moge znalesc???????