Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Zablokowany temat

Re: Darmowy antywirus na PC

06 Wrz 2014, 21:27

Mój komputer stacjonarny ma już 6 lat, więc jak na elektronikę to już zaczyna być starszy. Ma Avasta i dzielnie śmiga, nie ma zbytnio problemów z wydajnością, parę razy pokazał informację, że Trojan chciał przyjść, ale nie wszedł, więc jest całkiem skuteczny. McAfee chyba ma wersję darmową, biedniejszą niż płatna, ale jakoś nie ufam niesprawdzonym przeze mnie programom.

27 Wrz 2014, 13:22

Od ponad roku używam Bitdefender free antivirus. Żadnych problemów z wydajnością, bardzo skuteczny, prosty w obsłudze, żadnych zbędnych opcji. Silnik Bitdefendera zawsze jest na czołowych miejscach we wszystkich testach.

29 Wrz 2014, 22:14

A co myślicie o antywirusie Eset nod? uzywam go od długiego czasu i wydaje mi się, że jest ok. Chociaż specem od komputerów nie jestem.
Ostatnio edytowany przez Interwiktoryn87, 04 Mar 2015, 17:15, edytowano w sumie 1 raz

03 Gru 2014, 19:23

Od kilku miesięcy ma Bitdefendera i jestem zadowolony. Dla zainteresowanych: producent oferuje za darmo pakiet Bitdefender Internet Security 2015 na 6 miesięcy - http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/ (wystarczy wpisać e-mail, na który zostanie wysłany klucz).

07 Gru 2014, 13:12

Cześć wszystkim! Możecie polecić jakiś dobry, sprawdzony antywirus, który nie spowolni mojego komputera? Jestem zupełnie zielona w tym temacie. Pozdrawiam.

11 Gru 2014, 15:52

Od siebie mogę polecić Avasta. Świetnie wykrywa zagrożenia, nie spowalnia komputera. W pełnie spełnia swoją rolę. Dużo pozytywnych opinii słyszałem także o AVG.

12 Gru 2014, 20:53

Ja od siebie polecam program antywirusowy Avast. Nie dość, że darmowy, to jeszcze wydaje się być całkiem skuteczny. Nie spowalnia pracy komputera, sprawuje się naprawdę całkiem w porządku, nie ma co narzekać. Aktualizuje się sam, mamy opcje, która pozwala na regularne skanowanie, a także sprawdza pliki, które pobieramy pod kątem zainfekowania. Naprawdę całkiem okej. :)
Zablokowany temat