Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Re: Dell studio 1535 Vista brak dźwięku po aktualizacji!

17 Cze 2012, 13:13

To co teraz powinienem zrobic? Zwlaszcza ze mam teraz 2 windowsy na dysku C i mam zajete 130 GB :O a 135 mam cala pojemnosc

17 Cze 2012, 13:32

Mati8898 napisales ze dostal zla instrukcje wiec wytlumacz mi jak mial wybrac opcje uaktualnij skoro ta opcja wyswietlala sie ze nie mogl jej wybrac i dlatego mowilem zeby wybral opcje ktora wyswietlala sie prawidlowo wiec dlatego powiedzialem zeby wybral ta opcje i wracajac do tematu skoro instalacja nakladkowa visty nie pomogla i teraz zajmuje ci caly partycje przerzuc potrzebne zeczy na druga partycje a cala systemowa poprostu sformatuj

17 Cze 2012, 13:36

A np jeśli usunę Windows.old? Bo i tak wszystko muszę odnowa instalować a Windows.old zawiera 30gb

17 Cze 2012, 13:57

bajbus skoro się nie da uaktualnić to powinieneś to napisać, a nie polecać drugiej opcji nie wspominając o tym, że to będzie całkiem nowy system, tym bardziej że napisałeś jak byk:
Nie poprostu jak pojawia sie okna pastycji zanacz C tylko nie formatuj i nacisnij dalej dograja ci sie tylko brakujace pliki

A stało się inaczej. I dalej twierdzisz, że to była "instalacja nakładkowa":
wracajac do tematu skoro instalacja nakladkowa visty nie pomogla i teraz zajmuje ci caly partycje przerzuc potrzebne zeczy na druga partycje a cala systemowa poprostu sformatuj

A np jeśli usunę Windows.old? Bo i tak wszystko muszę odnowa instalować a Windows.old zawiera 30gb

To nic się nie stanie z tym, że w tym folderze są pliki ze starego systemu.

17 Cze 2012, 14:06

Ok to dajmy ze to usuwam. I co dalej? Wszystkie programy instaluje na nowo? Bo teraz juz nie mam na razie problemow z glosem tylko nie wiem czemu nagle 100 GB nowy system mi zajmuje

17 Cze 2012, 14:10

Tak, wszystkie programy instalujesz od nowa.

17 Cze 2012, 14:12

A czy ten rozmiar czyli ok 100 GB jest normalny? Fakt mam wlaczone aktualizacje automatyczne ale to kwestia 1 GB jesli chodzi o ostatnie 3 dni.

17 Cze 2012, 14:17

To zapewne suma starego i nowego systemu. Nie chce mi się sprawdzać, kto podał instrukcje o instalacji nowego systemu, nie usuwając starego, ale najmocniej za to przepraszamy. Rejestr odpowiadający za pracę został zapętlony z czego wynika, że musisz wszystko instalować od nowa.

17 Cze 2012, 14:19

Najpierw usune stary windows.old potem przeczyszcze rejestr i niech na tym smiga. Cos poszukam w necie co mozna zrobic by zwolnic troche miejsca z dysku C. A przepraszac za co nie macie bo glos mam a to bylo problemem ;)

17 Cze 2012, 14:28

Jednak można było to zrobić o wiele łatwiej i sprawniej ;) .

17 Cze 2012, 14:40

No tak ale to Vista... Juz bym dawno zmienil system ale to oryginalny jest a nowego na razie nie chce kupowac a wiadomo ze lewy to czasem niezbyt fajnie miec. Teraz usuwa mi ten Windows.old i ciagle mam nowe aktualizacje

17 Cze 2012, 20:47

Juz wszystko ok;) Glos nie znika a z dysku C 50 GB zwolnilem wiec nie ma problemu;) Temat do zamkniecia;) Dzieki, udalo sie mimo troche okreznej drogi xD
Wyślij odpowiedź