TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

dial-up connection jak wylaczyc

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

dial-up connection jak wylaczyc

Postprzez Cobra don Koller » 28 Lip 2007, 12:08

PostUA:

Image
takie cos mi sie ciagle wyswietla po tym jak na nowo zainstalowalem neostrade, da sie jakos to wylaczyc zeby mozna sie bylo tylko łaczyc poprzez klikniecie "polacz" na ikonce TP?
oficer.ddl2.pl - FORUM SERIALU OFICER I OFICEROWIE. WEJDZ KONIECZNIE !!!!!!!
Awatar użytkownika
Cobra don Koller
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lut 2006, 16:38

Postprzez 1jaa » 28 Lip 2007, 12:31

PostUA:

Mi się coś takiego samego zainstalowało z ERY to usunełem z połączeń sieciowych w panelu sterowania i opcjach internetowych w zakładce połączenia.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez darkman » 28 Lip 2007, 20:42

PostUA:

Musisz wejsc w seetings i tam odznaczyc cos w stylu wymuszanie polaczenia, albo usunac z listy wszystkie aplikacje. Nie pamietam juz. xD Mi sie tak działo
jak Skype był w autostarcie.
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]