Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
21 Lip 2014, 08:04
Przyznam szczerze, że zdecydowanie nie miałabym ochoty oglądać to po raz drugi. Bo i po co? Nie jest to moim zdaniem film, do którego można ciągle wracać.
31 Lip 2014, 13:02
widziałem Django już 2 razy, za każdym razem podobał się się jeszcze bardziej. dano nie było tak dobrego filmu, świetnie dobrani aktorzy i oczywiście rewelacyjna gra boskiego di caprio
jak ktoś jeszcze nie widział, to zachęcam.
01 Sie 2014, 11:25
Normalny film, ciekawa fabuła, dużo krwi - typowy Amerykański film
22 Sie 2014, 18:59
ekotymoteusz94 napisał(a):Ja obejrzałam Django dwa razy i w sumie dopiero za drugim razem stwierdziłam że to dobry film, oglądając go po raz pierwszy nie mogłam się skupić i nie do końca podobała mi się fabuła ale ostatecznie film nie jest zły
też oglądałem dwa razy a dopiero za drugim mi się spodobał
07 Wrz 2014, 20:04
ewm2368 napisał(a):widziałem Django już 2 razy, za każdym razem podobał się się jeszcze bardziej. dano nie było tak dobrego filmu, świetnie dobrani aktorzy i oczywiście rewelacyjna gra boskiego di caprio
jak ktoś jeszcze nie widział, to zachęcam.
mi film podobał się tylko ze względu na grę caprio
Ostatnio edytowany przez
ledaeuro97, 28 Sty 2015, 18:57, edytowano w sumie 1 raz
09 Wrz 2014, 20:27
SZEFCAMIE88 napisał(a):ja nie wiem mam mieszane uczucia co do tego filmu, niby fabuła fajna, obsada też jest na prawdę dobra, a jednak mi ten film jakoś tak za bardzo nie podpasował. Nie wiem dlaczego tak, ale powiem wam, ze moim znajomym się bardzo podobał, no a mi wcale....
fil mi się podobał ale nie na tyle żeby do niego wracać
Ostatnio edytowany przez
BjornEVIL1300, 31 Sty 2015, 21:25, edytowano w sumie 1 raz
13 Paź 2014, 19:42
Miałam nadzieję, że brutalność w wydaniu tarantinowskim już nie będzie na mnie robić takiego wrażenia. Że nie będę musiała używać każdego dostępnego skrawka materiału do obrony przed kolejną ohydną sceną. Nic z tych rzeczy! Strzelający niczym Clint Eastwood Jamie Foxx oraz pozostali bohaterowie "Django" bardzo dosadnie wyperswadowali mi te oczekiwania