Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Django: wrażenia

03 Lut 2013, 17:41

Django, ktoś z was już oglądał, jakie są wasze wrażenia. Dla mnie to jeden z lepszych filmów, które oglądałem w życiu

https://www.filmweb.pl/film/Django-2012-620541

Re: Django

03 Lut 2013, 17:48

Mówisz? Chętnie obejrzę ale aktualnie nie mam czasu na kino. Poczekam aż wyjdzie na DVD :)

Re: Django

04 Lut 2013, 09:34

Na mnie najnowszy film Quentina Tarantino, czyli Django choć niezły, nie zrobił większego wrażenia. Nie powiem oglądało się go dobrze ale w porównaniu z innymi dziełami tego reżysera jest po prostu dobry. Na marginesie dodam, że Tarantino to jeden z moich ulubionych reżyserów.

Re: Django: wrażenia

04 Lut 2013, 19:01

uwielbiam tego reżysera,film ogląd się dobrze,świetna gra aktorów.

22 Lut 2013, 13:59

Myślałem, że nie dam rady oglądnąć tak długiego filmu, ale nawet nie zauważyłem kiedy ten czas minął, polecam!

22 Lut 2013, 19:55

Świetny film. W życiu się tak nie bawiłem. Najbardziej rozwalił mnie moment wybuchu tego dworku :D

16 Mar 2013, 00:15

Ja mam odmienne zdanie, ale ogólnie nie przepadam za filmami Tarrantino. Nie podobał mi się ten film, ani mnie nie rozśmieszył specjalnie, ani nie wciągnęła jego fabuła.

18 Lis 2013, 15:16

Lubię filmy Tarantino, a ten uważam za bardzo udany. Niebieskie wdzianko rozłożyło mnie totalnie na łopatki :D

27 Sty 2014, 01:51

Film dobry, ale trochę nudny. Uwielbiam Tarantino, ale ten film mnie nie zachwycił.

03 Kwi 2014, 08:13

Obejrzałam, nie podobał mi się. Nie mój klimat

09 Kwi 2014, 18:41

nadziejaa napisał(a):Ja mam odmienne zdanie, ale ogólnie nie przepadam za filmami Tarrantino. Nie podobał mi się ten film, ani mnie nie rozśmieszył specjalnie, ani nie wciągnęła jego fabuła.

Mam podobne zdanie na temat tego filmu.

03 Maj 2014, 00:04

Może i jest największym dziełem Tarantino ale to nie są niestety filmy dla mnie, nie przepadam za takimi filmami i ani mnie nie rozśmieszyła ani nie rozbawił ani nie wciągną, szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś innego
Ostatnio edytowany przez THELATICIA86, 30 Cze 2014, 10:05, edytowano w sumie 1 raz

20 Maj 2014, 11:41

Wolę stare Westerny gdzie strzały są realistycznie wykonane. Kompletnie nie rozumiem szału nad tym filmem, mimo że Tarantino to dobry reżyser, to ludzie nie powinni go wznosić tak wysoko za samo nazwisko, film okej ale to nie jest geniusz ze strony Quentina.
Ostatnio edytowany przez Glayds1481, 08 Sie 2014, 12:10, edytowano w sumie 1 raz

20 Maj 2014, 15:09

Ja na jednej ze scen - tej w której Django stoi na schodach i strzela do tej kobitki (w wyniku strzału odrzuca ją 5 metrów) nie wiem czemu ale po prostu popłakałem się ze śmiechu. Być może dlatego, że durne i nierealne.

18 Cze 2014, 23:26

To może ja też powinienem go obejrzeć raz jeszcze ponieważ po pierwszym razie stwierdziłem że film nie należy do najlepszych ... niczym mnie nie zaskoczył i może jednak skuszę się żeby obejrzeć go po raz drugi
Wyślij odpowiedź