Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Dla tych co szukają cracka lub serial !!!

07 Kwi 2006, 20:16

Co trzeci post to pytanie o serial lub crack!
Kod:
http://www.predatorsoft.com/download.php?id=2204
Ściągnijcie sobie ten program, on Wam wyszuka co chcecie.

07 Kwi 2006, 22:29

A przy okazji trojana zainstaluj i jeszcze moze dialera przy okazji...

07 Kwi 2006, 22:32

Tak jak napisal Mac wszystkie programy (wyszukiwarki ) jak Krakersik,Serial itp to rozsylacze troyanow

08 Kwi 2006, 02:12

niunka napisał(a):Tak jak napisal Mac wszystkie programy (wyszukiwarki ) jak Krakersik,Serial itp to rozsylacze troyanow

Akurat tu sie nie zgodze Krakersik v3.00 nie łapie ŻADNYCH trojanów, ale to żadnych oraz zadnego syfu! Jako ze program jest jasny i przejrzysty i jest po polsku naprawde nie ma co sie obawiac jego uzywania. Moim zdaniem jedyny rozsadny sposob szukania crackow/numerow seryjnych to jest wlasnie Krakersik.
A to ze antywiry czesto monituja o wirusach przy tego typu programach jest zupelnie normalna rzecza - choc rzeczywiscie niektorego programy do wyszukiwania crackow zawieraja syf, to jesli komus wyskoczyl antywirus przy probie uzycia Krakersika to jest to raczej falszywy alarm.

08 Kwi 2006, 08:23

Jak ci sie mac nie podoba to nie ściągaj.

08 Kwi 2006, 10:02

pain77 napisał(a):Akurat tu sie nie zgodze Krakersik v3.00 nie łapie ŻADNYCH trojanów, ale to żadnych oraz zadnego syfu!
To jesli komus wyskoczyl antywirus przy probie uzycia Krakersika to jest to raczej falszywy alarm.

Falszywy nie falszywy,mozesz sie zgadzac nie musisz,ale jezeli sciagam cos niewiadomo z kad i mam info o Troyanie,to ja dziekuje za taki plik.
jezeli komputer sluzy u ciebie talko do grania to mozesz sobie ryzykowc,ale nie namawiaj innych zeby ryzykowali.

08 Kwi 2006, 11:52

pain77 napisał(a):Akurat tu sie nie zgodze Krakersik v3.00 nie łapie ŻADNYCH trojanów, ale to żadnych oraz zadnego syfu! Jako ze program jest jasny i przejrzysty i jest po polsku naprawde nie ma co sie obawiac jego uzywania. Moim zdaniem jedyny rozsadny sposob szukania crackow/numerow seryjnych to jest wlasnie Krakersik.
A to ze antywiry czesto monituja o wirusach przy tego typu programach jest zupelnie normalna rzecza - choc rzeczywiscie niektorego programy do wyszukiwania crackow zawieraja syf, to jesli komus wyskoczyl antywirus przy probie uzycia Krakersika to jest to raczej falszywy alarm.

Wiec jak jest to raczej fałszywy alarm to jak obstawiasz szanse? Jak ci antywir wyswietla ostrzezenie to strzelasz czy kliknąć kasuj czy zignoruj. No ale jesli jesteś mądrzejszy od programów to gratulacje!
Niunka: masz racje. Nie warto ryzykowac wielu GB ważnych danych dla jakiegos cracka z niewiadomych zródeł.

10 Kwi 2006, 00:08

Chyba sie nie zrozumielismy :D
Ja mam na mysli to ze program typu Krakersik sam NIE jest zadnym szkodliwym plikiem i gdy szukamy nim jakiegos cracka nie otwiera nam sie tysiac pop-up i przy tym dodatkowych syfów tylko sciagamy samo archiwum z crackiem. Oczywiscie zgodze sie zdarzaja sie takie g... ktore maja w archwium oprocz cracka jeszcze prezent w postaci jakiegos trojana, wiec kazdy sciagniety plik krakersikiem czy czymkolwiek przed otwarciem nalezy sprawdzic antywirem. Ale ja dlugo jak sciagam cracki to moze kilka razy zdarzylo mi sie w archiwum z crackiem dodatkowe dziadostwo.
Podobnie z serialami - zamiast otwierac jakas syfska strone z serialem z tysiacami pop-upów wystarczy sobie programem typu Krakersik wyszukac a on wskaze nam tylko i wyłącznie serial nie otwierajac strony z syfem.
Moj komp nie sluzy tylko do zabawy, bo przede wszystkim do pracy, tak wiec nie korzystam ze stron z crackami (kiedys robilem z tego powodu format :lol: ) tylko uzywam programów do wyszukiwania cracków jesli mi takowe potrzeba, dlatego ze nie musze otwierac w przegladarce syfskich stron i dlatego nie łapie syfu :)
No, jest wyjatek jesli chodzi o stronki z crackami - jest jedna strona ktorej mozna w 100% zaufac - nie ma pop up ani syfu
Kod:
http://www.gamecopyworld.com

Pozdrawiam :)

10 Kwi 2006, 18:52

pain77 napisał(a):No, jest wyjatek jesli chodzi o stronki z crackami - jest jedna strona ktorej mozna w 100% zaufac - nie ma pop up ani syfu
Kod:
http://www.gamecopyworld.com

Pozdrawiam :)

Ciekawe jak dlugo ;)
Wyślij odpowiedź