W " FRST" wszystko wykonane.
Dysk masz sprawny, nic się z nim nie dzieje, nie mniej to HDD, tu bym rozważał w celu przyśpieszenia komputera SSD, to na pewno pomoże. Czyszczenie w ADWCleaner zrobione, ten już nie wiele znalazł do posprzątania.
Z tego co wodzę na pierwszym zdjęciu najwięcej zżera Ci zasobów defragmentacja dysku. Nie wiem, jak masz to ustawione, ale może warto to zrobić raz na jakiś czas o danej godzinie w danym dniu itp. Możesz zaplanować na to harmonogram, bo na chwilę obecną masz chyba ustawione na codzienną defragmentację i może być, że dlatego wszystko muli jak jest ona wykonywana.
Masz jeszcze jedną usługę, która zżera ci dysk, to Local System Network Restricted Process. Tu może pomóc wyłączenie "SuperFetch", czyli trzeba zrobić tak:
https://www.blogger.com/blog/post/edit/7171480955080907328/1811153189571529804Wyłącz usługę, jak masz opisane w poradniku wyżej.
Co jeszcze można zrobić, to aktualizacja systemu i sterowników, do tego optymalizację w aplikacji "Autoruns"."Autoruns" uruchom w opcji „Uruchom jako administrator” i poczekaj, aż w dolnym roku program poda gotowość „Ready”. Wybierz przycisk „File”, następnie po rozwinięciu „Save ...”Plik zapisz na Pulpicie. Zapisz jako *.arn. Zaznacz jeszcze w "Options” >> "Hide Empty Locations” i ”Hide Windows Entries”. Tak powstały log spakuj jakimś pakerem, nawet systemowym Zipem i zamieść gdzieś, skąd mogę go pobrać do analizy. Podaj mi linka do paczki tutaj.