Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

26 Sty 2007, 21:34

ahm jak wszycy to wszyscy ja tez prosze ;]

26 Sty 2007, 22:32

Wysle wszystkim chetnym na PW,tylko po poniedzialku.Jak ktos chce jeszcze ten program to niech pisze.Pozdrawiam

29 Sty 2007, 19:40

Wiesz, ja mam konto w bramce SMSowej i mi wysyła za friko :D
A po za tym to nie znam takich programów ;)

30 Sty 2007, 15:15

a moglabys podac link do tej stronki na PW??

30 Sty 2007, 16:28

[strona nie jest już dostępna]

program do sms-ow za free
+ jak cos nie zaszkodza;)Pozdrawiam

Re: Dłuższy opis gg

16 Lut 2009, 00:17

Najlepszym sposobem na wydłużenie opisu gadu-gadu jest [strona już nie istnieje]. Ja korzystam non stop i jestem zadowolony, na mój opis mam 500 znaków i moge sobie wrzucać teksty piosenek, długie cytaty, zdjęcia, wszystko czego dusza zapragnie, o ! :D

Pozdrawiam

16 Lut 2009, 01:27

A czy w nowym gadu gadu nie można dodawać dłuższych napisów chyba o tym mówili jak to jest w tej nowej wersji 8.0 .pozdrawiam....

16 Lut 2009, 08:15

Musze przyznac ze prawdziwi z was gornicy,odkopac temat z przed 2 lat :570:

16 Lut 2009, 10:39

O choolleerrcciiaa heh nie zwróciłem uwagi na datę wysłania postu ale masakra, prawdziwi z nas górnicy...

16 Lut 2009, 19:31

Ale jak by na to nie patrzeć.... to że ty masz w opisie 500znaków... nie daje nic... bo normalni użytkownicy GG i tak widzą 120....

A co do nowego gadu gadu nie mam pojęcia ile znaków można dać w opisie ale pewnie też 160.

Pozdrawiam.

23 Lut 2009, 11:51

Fatkycznie prawdziwi górnicy z nas :D Ja też nie zwróciłem uwagi na date ostatniego postu... W zasadzie moja wina :) Sorry

23 Lut 2009, 11:59

destyny napisał(a):Ale jak by na to nie patrzeć.... to że ty masz w opisie 500znaków... nie daje nic... bo normalni użytkownicy GG i tak widzą 120....

A co do nowego gadu gadu nie mam pojęcia ile znaków można dać w opisie ale pewnie też 160.

Pozdrawiam.

[strona już nie istnieje]
działa inaczej niż myślisz, generuje link do strony z długim opisem gg, link jest zawsze krótszy niż 70 znaków dlatego nie ma problemu, że ktoś nie zobaczy. NAwet jak nazwiesz go F69.pl/opis/cos_tam_cos_tam_cos_tam_cos_tam_cos_tam to i tak zmieści Ci sie w opisie :) LEpiej mieć więcej znaków w opisie gg niż mniej :lol:
Zresztą nieważne, ja korzystam i widze, po liście kontaktów że moi znajomi też zaczynają :P Ale Wy nie musicie, każdy robi co lubi :D
Wyślij odpowiedź