Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

Re: dns error - server cannot be found

17 Sty 2011, 17:19

Mogę :). Ale co to znaczy? Tj. mam na myśli, czy to daje jakąś wskazówkę co jest nie tak?

A, właśnie się zorientowałam, że używając proxy nie jestem w stanie się zalogować na stronę, czyli nic mi to nie daje :/

17 Sty 2011, 21:34

A próbowałaś na kilku bramkach???

17 Sty 2011, 21:50

Znalazłam jedną działającą :D.
Bardzo dziękuję za pomoc :) Jestem niewymownie wdzięczna :)

18 Sty 2011, 02:17

No tak ale na bramkach jechać? nie lepiej spróbować z innym dnsem? Chodziło o IPv4

18 Sty 2011, 10:25

cosik_ktosik napisał(a):No tak ale na bramkach jechać? nie lepiej spróbować z innym dnsem? Chodziło o IPv4

Próbowała:
jul987 napisał(a):W wersji 6 mówił, że to błędny DNS, więc zmieniłam w 4 i dalej nie pomogło :(

18 Sty 2011, 16:31

No tak, jeśli coś Panom jeszcze przyjdzie do głowy, to bardzo chętnie wypróbuję, ale cieszę się, że w ogóle będę mogła używać, bo bardzo mi to było potrzebne :).

18 Sty 2011, 21:13

Niestety teraz zobaczyłam, że nawet przy zalogowaniu nie jestem w stanie wyszukiwać, ciągle pojawia się błąd wyszukiwania :(
Więc dalej jestem w kropce :(
Wyślij odpowiedź