Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Doomsday

18 Mar 2008, 12:27

widzialem juz zwiastuny i zapowoada sie miodzio zwłaszcza ze ma klimat przypominajacy mad maxa wiec jak ktos juz widzial albo bedzie w kinie to prosze o opinie :)
fajną stronke tez mają polecam mozna tez tam pograc w giere
http://www.doomsdayiscoming.com/

18 Mar 2008, 15:31

siemka, kiedys juz pisalismy o tym filmie średniej na webfilm nie ma super :D

http://forum.instalki.pl/viewtopic.php? ... t=doomsday

Doomsday

19 Mar 2008, 01:53

malo ma bo to dopiero poczatek a pozatym jest jeszcze przed premierą wiec trzeba jeszcze czekac teraz to mozemy oceniac tylko zwiastun lub czekac na opinie co juz widzielie ;) ale mi sie takie klimat podoba czyli wirusy strzelaniny mutanty to dla mnie chleb powszedni mam to na codzien hehehehe
yo

19 Mar 2008, 02:07

od kilku tygodni film jest dostepny w sieci w jakosci dvdrip :D

:)

28 Mar 2008, 13:28

to moze ktos by sie wypowiedzial juz na temat tego filmu bo mnie wyjatkowo interesuje chociaz by ze wzgledu na klimat i mam nadzieje ze bedzie to godny natepca mad maxa i zrobi troche szumu wokol siebie yo

28 Mar 2008, 15:16

ok ;-)

wczoraj go oglądałem...

motyw fajny film byłby bardzo fajny gdby zrobił go jakiś Spilberg

1) świat przestał się krecić -ludzie zaczeli panikować i uciekać tyle, że nigdzie nie było korków ;-)

2) w każdym filmie katastroficznym zawsze jest wojsko w sytułacjach kryzysowych tutaj nawet nie było wozu policyjnego

3) Nie wiedziałem, że majowie byli chrześcijanami i oczekiwali przyjścia Maryji ;D

4) a czwarta pozycja to najlepsza scena śmierci! Padał grat i koleś omijał kulki śnieżne <hahaha> poczym jedna wybiła szybe i przeszła przez kolesia na wylot <lol> taaa

nie polecam!

Film zrobiony za 5 złotych! :/

16 Kwi 2008, 12:56

Film padaczka chociaż zwiastun zapowiadał fajną produkcję. Jak dla mnie niegodny polecenie, strata czasu :)

25 Kwi 2008, 20:56

Ostatnio obejrzałem i oceniam na 6/10 przeciętny. Zakończenie do kitu a na początku zapowiadało się ciekawie

10 Sie 2008, 15:36

Film to kolejna klapa jakich mało :? myślałem że coś ciekawego a tu nic, fabuła jak w większości takich filmach... Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego
Wyślij odpowiedź