Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi:
FRST oraz z
GMER3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale
Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.
02 Sty 2010, 23:16
kwarantanna wyczyszczona
wersja ie to 6.0.2900.2180
a w uruchom jak kopiuje i wklejam, to mam komunikat, ze nazwa jest niepprawna, jak wpisuje ja z palca to tez tak samo krzyczy(przy wklejaniu odwraca literę g jakby na lewa strone...)
serdeczne dzieki za wyprowadzenie mnie z tarapatow, swietnie, ze jest ktos, kto zna sie na rzeczy i chce pomoc
02 Sty 2010, 23:27
Stare próchno, zainstaluj najnowszą wersję
https://www.instalki.pl/programy/downlo ... _8_XP.htmlCo do przywracania systemu to nie popatrzyłem, a masz wersję Home Edition, więc to tak nie pójdzie.
Zobacz tu
[strona nie jest już dostępna] (ostatni post)
03 Sty 2010, 19:59
sciagnelam i zainstalowalam (tylko nie mialam jeszcze smialosci otworzyc)

dziekuje raz jeszcze
ale chcialabym Cie jeszcze zapytac o moja poczte- mam IncrediMail i problem ze zmiana jezyka- wczesniej musialam z niemieckiego na polski przestawiac altem+shift a teraz (teraz, to znaczy po zainstalowaniu IE) nie daje sie ten jezyk przestawic (co skutkuje tym, ze "z" mam tam gdzie "y" a "y" tam gdze "z" itp.)
jezyk ogolnie w systemie mam ustawiony na polski programisty. Nie wiem, czy niemoznosc tej zmiany to skutek instalacji ie- pewnie nie- moze to przez te smiecia? pytanie tylko, czy moge zrobic cos, zeby ten alt i shift zadzialaly?
03 Sty 2010, 20:47
Hmm, sprawdź czy masz w folderze C:\WINDOWS\System32 plik ctfmon.exe
03 Sty 2010, 21:14
Rozumiem, że w systemie żadnych problemów z językiem nie ma, tylko w programie?? Spróbuj pogrzebać coś w jego opcjach (nie korzystałem nigdy z tego programu, więc nie wiem dokładnie co i jak w nim się ustawia), lub przeinstaluj go
03 Sty 2010, 21:37
w systemie jest wszystko ok, a co ustawien samego programu, to niczego takiego w nim nie ma co by moglo mi pomoc

przeinstalowac troche sie boje ale sprobuje przy okazji sciagnac nowsza wersje,
dzieki i pozdrawiam