Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Dragon Ball

01 Mar 2008, 15:34

Witam mam 24lata i muszę powiedzieć że się tego nie wstydzę :D do tej pory podoba mi się serial animowany Dragon Ball.
Obejrzałem jego wszystkie części Dragon Ball-Dragon Ball Z - Dragon Ball GT i muszę przyznać że seria GT była trochę nie udana bo songo był już dziadkiem :-) moim idolem był Vegeta i Songo a waszym idolem kto był ?
I jakie sceny z tego filmu się wam najbardziej podobały ?

Proszę o wypowiedzi

01 Mar 2008, 16:42

Hehe pamiętam młodzieńcze czasy :)
Pamiętam że wszyscy moi koledzy to oglądali tylko nie ja. Wtedy mniej więcej leciały też POKEMONY i jakoś bardziej mnie ta bajka wciągnęła :D
To były czasy :D

01 Mar 2008, 16:45

A teraz ani pokemonów ani Dragon Ball nie leci :D piękne czasy

01 Mar 2008, 17:02

Ah Dragon Ball oglądałem 2 razy all serie. Niedawno sobie z kolegą wspominałem wszystkie wydarzenia i postacie :D

01 Mar 2008, 17:21

a może powiecie kto jest waszym idolem z DB albo jakąś ulubioną akcje?

01 Mar 2008, 19:47

Ja tez ogladalem to anime i swego czasu byla to najlepsza produkcja dlugofalowa dzisiaj wciagam Naruto ale to juz nie to samo:) moimi ulubionymi postaciami byli Piccolo i Yamcha z tym pierwszym nawet sie utozsamialem. Fanom dobrego anime polecam tez Kekaishi.

01 Mar 2008, 21:37

Moi ulubieni bohaterowie to wiadomo Songo dalej Songoku Songokan :D
Najśmieszniejszy to BUBU :D

01 Mar 2008, 21:52

heh bubu był już pod koniec serii dragon ball z i potem był w kilku odcinkach w dragon ball gt a potem go zabili :D

02 Mar 2008, 19:19

Z tego co pamiętam to najpierw był zły później przeszedł na dobrą stronę i dalej był chudy (jego najgorsze wcielenie)

02 Mar 2008, 20:35

Tak zgadza się najpierw bubu był zły dla tego że nim kierował babidi ale babidi został zabity przez samego bubu a gdy zaczął nim kierować Herkules stał się dobry :D Bubu po prostu wyrzucił z siebie tą złość i powstał nowy bubu chudy a potem jeszcze chudszy i mniejszy ale okrutniejszy :D

20 Kwi 2008, 17:27

pewnie zadziwię was mówiąc/pisząc wam że w produkcji jest film Dragon Ball, nie jest to tak jak do tej pory film animowany który trwał około 1h(takich filmów było około 16) lecz najprawdziwszy film z aktorami
oto link na potwierdzenie mych słów http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=32250

niestety film do kin wyjdzie dopiero w przyszłym roku a nie jak to było zapowiadane już w tym

20 Kwi 2008, 19:25

Tylko jak dla mnie zawsze animowana bajka dragon ball będzie lepsza niż normalna z ludzmi.

20 Kwi 2008, 19:58

Ja nie lubię dragon bal żadnej serii...ja oglądam anime Naruto...Jak dla mnie to jest nr 1 wśród anime...

Aktualnie obejrzałem w miesiąc 220 odcinków Naruto i 45 Naruto Shippuuden, zostało mi jeszcze 10 odcinków Shippuudena i 4 filmy kinowe Naruto...

Do tego Naruto Shippuuden jeszcze jest, odcinki lecą w każdy piątek na necie...czyli jeszcze trochę mi zostało do oglądania...

jak ktoś chce se obejrzeć to proszę : http://www.naruto.wbijam.pl

20 Kwi 2008, 20:04

a nie lubię dragon bal żadnej serii.

Może się zraziłeś do jakiegoś odcinka i dla tego twoja jest taka opinia np seria Dragon Ball była trochę nudna,a seria Dragon Ball Z to już było naprawdę coś.

20 Kwi 2008, 20:08

Ja mam wszystkie odcinki ciekawe anime ale CHOBITS <333 number one
Wyślij odpowiedź