Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
12 Kwi 2007, 22:06
Witam mam taki problem po odpaleniu programu j/w podaję lokalizację pliku do przerobienia ustawiam sobie wszystko i włączam konwersację program zaczyna sobie działać .. ale tylko jakiś czas po kilku minutach program poprostu nie odpowiada wiadomo ocb czy ktoś wie jaka moze być przyczyna , dodam że konwersuję plik do formatu dvd
12 Kwi 2007, 22:12
A masz wystarczająco miejsca na tym dysku, co chcesz zapisać? Spróbuj przeinstalować.
Ja bym polecał do konwertowania
ConvertXtoDVD - prosty w obsłudze i stosunkowo szybki
12 Kwi 2007, 22:23
Dostałem rady o miejscu na dysku zwolniłem je do 8gb, słyszałem też ze katalog docelowy nie może mieć w swojej nazwie polskich znakó[url]czego też się pozbyłem wydaję mi sie ze 8gb to wystarczająca przestrzeń na hdd do konwersacjii za chwilke wypróbuję program który proponujesz dzięki[/url]
12 Kwi 2007, 22:25
Na tym programie napewno sie nie zawiedziesz, używam od dawna i widze same zalety
Tylko zaopatrz sie w pełną wersję...
12 Kwi 2007, 22:28
Bozz'' napisał(a):Na tym programie napewno sie nie zawiedziesz, używam od dawna i widze same zalety
Tylko zaopatrz sie w pełną wersję...
Dokładnie pełna wersja bo inaczej nie da się oglądać. Jak dla mnie to też jest najlepszy program miałem prace inncyh ale sie waliły i to strasznie .
13 Kwi 2007, 12:10
NaVri napisał(a):wydaję mi sie ze 8gb to wystarczająca przestrzeń na hdd do konwersacjii
Niktore programy potrzebuja kilkanascie GB wolnego miejsca w zaleznosci tez od tego jaki plik jaki dzwiek ilosc konwersji itd.