Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Dvd2Svcd Problem

12 Kwi 2007, 22:06

Witam mam taki problem po odpaleniu programu j/w podaję lokalizację pliku do przerobienia ustawiam sobie wszystko i włączam konwersację program zaczyna sobie działać .. ale tylko jakiś czas po kilku minutach program poprostu nie odpowiada wiadomo ocb czy ktoś wie jaka moze być przyczyna , dodam że konwersuję plik do formatu dvd

12 Kwi 2007, 22:12

A masz wystarczająco miejsca na tym dysku, co chcesz zapisać? Spróbuj przeinstalować.
Ja bym polecał do konwertowania ConvertXtoDVD - prosty w obsłudze i stosunkowo szybki ;)

12 Kwi 2007, 22:23

Dostałem rady o miejscu na dysku zwolniłem je do 8gb, słyszałem też ze katalog docelowy nie może mieć w swojej nazwie polskich znakó[url]czego też się pozbyłem wydaję mi sie ze 8gb to wystarczająca przestrzeń na hdd do konwersacjii za chwilke wypróbuję program który proponujesz dzięki[/url]

12 Kwi 2007, 22:25

Na tym programie napewno sie nie zawiedziesz, używam od dawna i widze same zalety ;) Tylko zaopatrz sie w pełną wersję...

12 Kwi 2007, 22:28

Bozz'' napisał(a):Na tym programie napewno sie nie zawiedziesz, używam od dawna i widze same zalety ;) Tylko zaopatrz sie w pełną wersję...

Dokładnie pełna wersja bo inaczej nie da się oglądać. Jak dla mnie to też jest najlepszy program miałem prace inncyh ale sie waliły i to strasznie .

13 Kwi 2007, 12:10

NaVri napisał(a):wydaję mi sie ze 8gb to wystarczająca przestrzeń na hdd do konwersacjii

Niktore programy potrzebuja kilkanascie GB wolnego miejsca w zaleznosci tez od tego jaki plik jaki dzwiek ilosc konwersji itd.
Wyślij odpowiedź