Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

09 Lis 2006, 15:39

pp3088
Folder DearShare MediaBar jest pusty ale już go usunełam zar i vso zresztą tez to było coś od xdivix ale mi to niepotrzebne.W między czasie biorę się za Loga.(dobrze mnie pamiętałeś odnośnie Nero)

jonny
siedzę i spisuje ile co zajmuje miejsca

:) :)

09 Lis 2006, 15:50

Juz chyba wiem co ci zajmuje tyle miejsca :razz:
Bawilas sie w konwersje filmow (pisalas cos o tym wczesniej) ,prawdopodobnie zostaly obrazy po filmach i dlatego masz tyle miejsca zajetego innej mozliwosci nie widze.
Szkaj folderow ,ktore utworzyly programy do obrobki video,beda gdzies w w C:Documents and Settings.

09 Lis 2006, 21:20

A tak wyglądają moje dyski na chwilę obecną

Image

Dzięki wszystkim za pomoc oczywiście wszystko wynagrodzę tak jak na Forum .Polecam się . :wink: :)

Re: Dysk C: mało miejsca

11 Lis 2006, 21:20

katarina napisał(a):Witam
Niestety jestem :562: cały czas.
Chciałam zdefragmentować dysk C: ale mam tylko 2% wolnego miejsca,wiekszość programów mam na innych dyskach .Jak by miał ktoś cierpliwość i krok po kroku napisał mi co mam zrobić.Duże dziaaaaa

Jeżeli masz jeszcze problem to wyłącz hibernacje:
Panel sterowania-->Opcje zasilania-->zakładka Hibernacja-->odznacz dziubek
powinno się zwolnić dość sporo miejsca :D

Pozdrawiam

12 Lis 2006, 00:25

Wonski
mysle za katarina rozwiazala juz swoj problem,ale widac ze ty masz problem z czytaniem uwaznie postow.

niunka napisał(a):
Wylacz Hibernacje (na hibernacje jest zarezerwowane tyle miejsca ile masz fizycznej pamieci ram)

katarina napisał(a):Niuńka

Hibernacja była wyłączona
Ostatnio edytowany przez niunka, 12 Lis 2006, 11:48, edytowano w sumie 1 raz

12 Lis 2006, 10:41

Wybacz dawno mnie nie było, troche zmęczony byłem.
Nie denerwuj się odrazu :)
Wyślij odpowiedź