TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
NOOO I CO Z TEGO ZE CZASEM SIE ZNAJDZIE JAKIS WIRÓSIK I CO Z TEGO. A JAK SIE JUZ ZNAJDZIE TO BARDZO ŻADKO.
JA SAM SCIAGM RÓWNIEZ I Z TEJ STRONKI
BIORE, CO POPADNIE A JAK SIE ZNAJDZIE WIRÓSIK
NO TO ZOSTAJE ZNEUTRALIZOWANY PO KŁOPOCIE
WIEC KAROL CHYBA MASZ SŁABEGO ANTYRIRUSKA LUB GO WOGÓLE NIE POSIADASZ ..... NO CÓZ.
A O DZIADACH TO TY MI NAWET NIE MÓW!!!
POZDRAWIAM HPEST!!!!
Ostatnio edytowany przez Hpest, 05 Lis 2005, 22:29, edytowano w sumie 1 raz
Cóż moge powiedzieć jestem za wszystkimi którzy bronią instalek
Wirusy są wszedzie ale nie na instalkach czasami jakiś nieszkodliwy malutki robaczek sie trafi, a nie wirusy Jeden wielki wirus to ty Karol(wszedłeś na strone instalek i dlatego był wirus bo ty nim byłeś)
Pozdrawiam wszystkich (nie dajmy sie byle komu, aby obrażał stronke która jest naszym życiem )
Tyle hałasu o jednego wirusa.
Boże kochany ,no wszędzie mógł tego wira złapac niekoniecznie na instalkach. Ja bym z tego nie robiła problemu, co to za filozofia właczyć skaner albo antywira i wirusów nie ma.