Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
27 Sty 2008, 22:52
wczoraj miałem normalnie wmp 9 pl a dzisiaj uruchomiłem plik video i dalem zeby otworzyło w wmp a pojawiła mi sie informacja taka jak zazwyczaj przy pierwszym uruchomieniu np 9 co trzeba dać dalej i dalej ale odnośnie wmp 10 a przeciez niczego nie ściągałem , a mam wyłączone automatyczne pobieranie uaktualnien, koeków itp do wmp?? wszystko przeszło bo dawałem dalej ale gdy uruchomił sie program to był nadal numer 9 w info pisałoze jest 9 ale z kąd ta 10 ?? moze jakiś virus?? skanowałem dysk ale nic nie wykryło mi AVG. co to mzoe byc??
28 Sty 2008, 13:42
Może instalowałeś jakiś program? co automatycznie instaluje wmp 10
Instalowałeś coś ostatnio z programów?
28 Sty 2008, 13:59
xp antispy odinstalowałem media playera a nie isntalowałem nic u mojej siory tez sie zrobł media player 10 po angielsku a ona uzywa kompa tylko na gg i czasem jakas gra i nic pozatym
28 Sty 2008, 22:31
Sprobuj sobie sciagnac WMP 10
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Player.php i zainstaluj. Polska wersja i powinna dzialac
Przyznam sie ze mimo roznych negatywnych opini o WMP uzywam go do filmow jak i do muzyki. Fakt faktem ma naprawde dobra jakos odtwarzania filmow i mozna takze duzo lepiej niz w winampie ustawic sobie jakos dzwieku n A do filmow polecam jeszcze kodeczka "klmcode" i gites:)
29 Sty 2008, 00:41
no ja do filmów to AVS DVD Player albo sub edita ale muzyka to alsonga lub AVS DVD Player lub pinema power bo moge sterowac w nim pilotem.
ale na media playera narzekam bo po prosu jest hu......
media player miał jedyny plus tki ze automatycznier pobierał brakujace kodeki i nic wiecej.
29 Sty 2008, 00:43
mi no bardzo chodzi o to ze ja chce miec 10 czy tam 9 po polsku tylko ze on sie na chama wepchał mi do kompa odinstalowałem go a on jak gdyby nigdy nic sam siebie zainstalował
29 Sty 2008, 01:58
no i wlasnie mimo takich opini i tak wmp jest ok
29 Sty 2008, 10:46
Splitz napisał(a):no i wlasnie mimo takich opini i tak wmp jest ok
w jakim sensie jest ok co ma tekiego dobrego czego nie ma np, AVS albo alsong czy nawet popularny winamp??