Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
06 Sie 2006, 15:46
Witam, ostatnio czasami pc ma zajawke i robi "piiiiiii" raczej nie wydaje tego dzwięku glosniczek. W kazdym razie gdy jest to piiii to pc wolniej chodzi np. gdy gram gra klatkuje

wie ktos o co chodzi?
07 Sie 2006, 08:49
Też miałem coś takiego tylko że on pikał przez jakieś 5sec i za min znowu a potem się zawieszał, Ale teraz samo przaeszło. Może masz kompa zasyfionego
07 Sie 2006, 10:52
on Ci coś mówi.Zależy ile "piii" i jak długie
Powiedz ile, jak długo i jaka płyta gł.Postaram sie pomóc ale nie objecuje
07 Sie 2006, 12:32
to nie jest śmieszne, mi też kiedyś pikało, ale już przeszło chociaż od czasu do czasu tak się dzieje. wydaje mi się że to wiatraczek od chipa płyty głównej tak pika, raczej się obciara o coś
a to się zdaża na mojej płycie MSI....
07 Sie 2006, 19:40
Powiedz skąd dokładnie dobiega ten dźwięk. Opisz trochę bardziej dokładnie jak chcesz żeby ktoś ci pomógł.
I ktoś ma się domyślać jaki to model?? Jak coś piszesz i wnosisz do tematu to chociaż skończ zdanie.
Mała rada jak się wbije tu Mac to usunie ci tego posta (taka mała rada zaczynaj zdania z wielkiej litery).
08 Sie 2006, 13:48
Kakuś napisał(a):Powiedz skąd dokładnie dobiega ten dźwięk. Opisz trochę bardziej dokładnie jak chcesz żeby ktoś ci pomógł.
I ktoś ma się domyślać jaki to model?? Jak coś piszesz i wnosisz do tematu to chociaż skończ zdanie.
Mała rada jak się wbije tu Mac to usunie ci tego posta (taka mała rada zaczynaj zdania z wielkiej litery).
looz, a tak na marginesie to ty lizesz mu du....ze się tak boisz, to nie mój temat i mogłem pisać co się mi podoba, a wracając do tematu to jest płyta MSI 865PE Neo2
09 Sie 2006, 08:28
Instrukcja i czytać co to oznacza.
09 Sie 2006, 22:08
pikanie znaczyło: urwał sie kebelek od wenylatora k. graficznej ;d;d;d
teraz w zastępstwie podtawiony jestwentylator biurkowy <lol>
heh... nie wiedziałem, że pc jest taki inteligentny, ze wydaje dzwieki gdy skwierczy w srodku
10 Sie 2006, 09:36
Wymień ten wentyl na nowy. Biurkowy starczy do neta i windy jak grasz sie może sfajczyć.