Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
02 Maj 2009, 21:58
Ostatnio dzwonią do mnie dziwne telefony, odbieram i słysze jakieś dzwięki jak by zepsutego telefonu, raz cos piszczy (piiiiiiii piuuuuuu pi pi piuuuuu) albo jakies odgłosy maszyn tyle ze sie powtarza (szryst szryst wwww szryst...) wczoraj był taki dzwięk buczenia. [ jak by jakies dzwięki zepsucia ]
I teraz pytanie coto do cholery jest???? naciskam guzik zeby przerwalo rozmowe i nic, odłożyłem telefon to po chwili jak rozłaczyło znowu dzwoni. Raz złapałem numer bo ustawiłem ze jak zajety telefon stacjonarny to przekierowało na kom, i nie znam tego numeru,
wie ktos może coto jest???
03 Maj 2009, 18:05
No to wybierasz się do swojego usługodawcy i prosisz o biling, oni ci powinni to udostępnić, chociaż w dziesiejszych czasach może być różnie.
03 Maj 2009, 18:32
Nie wiem jak to jest dokładnie ale bilingi dostajesz raczej połączeń wychodzących....?
03 Maj 2009, 20:30
przychodzące i wychodzące
03 Maj 2009, 20:51
Ale po co biling jak numer ma tylko go nie zna?
03 Maj 2009, 22:01
Ja bym chciał wiedzieć poco mam takie telefony, a jak by ktoś wysłał fax na telefon domowy to jak bym go odebrał, były by jakieś dzwieki? może ktoś sobie żarty robi? wlasnie oto mi chodzi... o czym swiadcza takie telefony?