TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Dostałem link od nieznajomego z gg i po uruchomieniu go firefox automatycznie się wyłączył. Czy to mógł być jakiś wirus lub coś w tym rodzaju [??] Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODP!!
To na bank był wirus módl się żebyś nie musiał zmieniać nr gg go on się sam rozsyła do wszystkich kontaktów które masz. Nie klikaj w żadne linki które dostajesz.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
Dzięki wielkie za pomoc należy się pochwała będę na przyszłość pamiętał aby nie otwierać linków od nieznajomych!! POZDRAWIAM SERDECZNIE!! Ale dlaczego miałbym zmieniać nr gg??
Jeszcze miałbym małe pytanko jaki poleciłbyś mi firewall aktualnie używam darmowego Ashampoo firewall
Bo gg daje bany na nrGG za rozsyłanie linków. To chyba jest blokada anty spamowa i to jest coś takiego jak dobrze pamiętam że jak się wyśle 100 wiadomości na minutę to leci ban za rozsyłanie spamu. Ja miałem 72 osoby wiec może dlatego bana nie mam.