Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

dźwięk w sub edit lub best player

12 Lut 2010, 14:02

Hej!

Zazwyczaj wszystkie filmy oglądałam w Best Player ale od kiedy zainstalowalam real player niestety, i best player i sub edut straciły głos (zwłaszcza przy plkach .rmbv) czy ktoś wie, jakich sterowników powinnam użyć by znów móc słyszeć filmy w obu programach.
Najłatwiejszym sposobem byłoby wyinstalowanie real player, ktorego uzywam tylko do słuchania radia trójki, ale niestety jeśli to zrobię nie mogę poprzez inne programy słuchać radia i właściwie koło się zamyka, czy któs mi może pomóc?
Acha mój system to vista, a media player jest uszkodzony nie wiem jak go przeinstalowac.
Bydgoska Czarownica

Re: dźwięk w sub edit lub best player

12 Lut 2010, 16:40

Aby słuchać radia nie potrzebujesz tak złożonego programu, jakim jest Real Player. Możesz użyć programu Screamer Radio, gdzie znajdziesz wiele innych stacji radiowych z całego świata. Po deinstalacji RP powinien powrócić głos, ale jeśli nadal go nie będzie, spróbuj odtworzyć film w programie GOM Player (spolszczenie w raz z opisem jak dodać znajdziesz tutaj), który ma kodeki wbudowane w siebie.

13 Lut 2010, 02:12

hej!

Próbowałam uzywać radia o ktorym piszesz ale nie dziala na moim kompie, pokazuje sie blad krytyczny, wiec moze wiesz jak go usunąc? Albo jak sprawić by działało i odtwarzało stacje z pl?
POZDRAWIAM!
Bydgoska Czarownica

13 Lut 2010, 13:51

Opisz dokładniej ten bląd, kiedy się pojawia, podaj dokładną treść.

13 Lut 2010, 16:20

hej!
No własciwie z tym radiem to zadnej stacji nie moge w nim uruchomic, dzisiaj probowałam wiele i nic, między innymi pokazuje sie informacja: Bład połaczenia: Some mystery error, wszystkei źródła zawiodły, rezygnuje. lub Brak połaczenie time out, wiec wydaje mi sie ze powinnam je jakos skonfigurowac ale nie mam pojecia jak.
POZDRAWIAM!
Bydgoska Czarownica

13 Lut 2010, 17:26

Wybierz Plik -> Uaktualnij stacje oraz Plik -> Przeładuj konfigurację. Jest wiele stacji, których na ogół nie da się włączyć. Spróbuj włączyć, np. Radio TOK FM - zawsze działa.

14 Lut 2010, 03:44

Hej!

no cóż... włączyłam rmf-kę, ale tok fm nie mogę uruchomić, bład: some other mystery error wszystkie źrodła zawiodły, podobnie jak zetki czy trójki których nie moge znaleźć ... a jak wrzucam na url niestety nie laczy mnie ze stacjami... buuu...
pozdro!
B.C.

14 Lut 2010, 12:17

A może program jest zablokowany na firewallu???

14 Lut 2010, 12:25

Sprawdź wyjątki w Zaporze systemu Windows, jeżeli jest potrzeba tam Screamer Radio to odznacz go.

14 Lut 2010, 19:51

Hej!
Wszystko pięknie, ale nie mam pojęcia jak? Możesz mi przesłać jakieś instrukcje, podpowiedź?...
POZDRAWIAM!
B>C>

14 Lut 2010, 19:57

Tu masz opisane jak to zrobić -> http://www.ks-ekspert.pl/artykuly/windo ... vista.aspx

15 Lut 2010, 13:39

hej!
No niestety, wykonałam wszystko według instrukcji i wyskakuje ten sam bład... bład: some other mystery error wszystkie źrodła zawiodły, dadatek opisu: rodzaj strumienia nieznany.
POZDRAWIAM!
Bydgoska Czarownica

15 Lut 2010, 13:56

Radio to sprawa podrzędna, możesz w ostateczności uruchomić radio przez przeglądarkę. Co do filmów wypróbuj GOM Player`a, o którym pisałem kilka postów wyżej.

15 Lut 2010, 16:39

Hej!

No właśnie dla mnie radio to sprawa nr 1! Mieszkam na mokrej wyspie otoczonej owcami i baranami, dzieki polskiemu radiu, moge funkcjonować, jakkolwiek brzmi to dziwnie - to prawda! Przez przeglądarkę można, ale fajnie byłoby jakby mi to screamer radio działało-to było by wielkie!
Pozdrawiam!
Bydgoska Czarownica
p.s. założę nowy wątek, może się już ktoś spotkał z tym błędem...

15 Lut 2010, 17:44

Spróbuj odinstalować Screamer Radio i zainstaluj wersję.
Wyślij odpowiedź