Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
Wyślij odpowiedź

edycja filmow

31 Mar 2009, 14:33

mam maly problem, otoz szukam programu do ciecia, sklejania itp.filmow w formacie avi.najlepiej free i z pl menu.probowalam uzywac virtual dub ale przy probie polaczenia filmow wyskakuje mi komunikat ,,strumienie video maja rozna szybkosc probkowania,,.jesli chodzi o windows movie maker to nie dosc ze import pliku avi trwa dlugo to przy probie jego zapisania tez wyskakuja mi komunikaty o bledach.prosze o propozycje juz sprawdzonego programu a nie podawania linkow na stronki gdzie jest ich multum, jesli wiec znacie jakis dobry i prosty w obsludze to prosze o podpowiedz. z gory dzieki

Re: edycja filmow

31 Mar 2009, 17:35

Sprować filmy do takich samych parametrów, to Virtual Dub sobie poradzi ze sklejaniem, wycinaniem, itp.. Jeżeli chcesz mogę ci polecić inne programy, ale będą one dużo bardziej zaawansowane i po angielsku.

31 Mar 2009, 19:22

nie bardzo wiem jak sprowadzic te filmy do takich samych parametrow jesli wiec znasz sie troche na tym to podpowiedz

31 Mar 2009, 20:21

Jeżeli chodzi o sklejanie filmów, to już po raz kolejny polecam ten świetny poradnik.

31 Mar 2009, 21:03

dzirki za super poradnik.ps.byc moze jeszcze nie raz bedziesz musial sie powtarzac pomagajac takim jak ja. ja tu jestem od dwoch dni wiec prosze o wyrozumialosc :)
Wyślij odpowiedź