Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

edytor map...mohaa...

30 Gru 2007, 18:55

poszukuje jakiegoś programu do stworzenia własnej mapy w grze MOH:AA.....zna ktoś taki program?????.............

pzdr

30 Gru 2007, 19:28

Z tego co wiem to nie ma takiego czegoś a po zatym stworzyć taka mapke to jest troszkę roboty.

Ale do pewności zapytam się za 3/4 dni jak mój kumpel przyjedzie, jego on gra w to nałogowo

30 Gru 2007, 23:21

też mam tą grę teraz muszę zobaczyć czy multi-player będzie działał wątpię żeby jakiś był edytor do MoHa z typu mapki do servera pewnie sorry że nie dopisałem
Ostatnio edytowany przez Kamel, 30 Gru 2007, 23:30, edytowano w sumie 1 raz

30 Gru 2007, 23:24

tirex52 dobra poczekam.....

pzdr

03 Sty 2008, 01:45

MOHRadiant (albo Q3 Radiant, widzialem mapy zrobione w tym programie które działały w MOHAA).jeszcze poszukam jak coś dam edita i linki wrzuce
sorx jak podałem złe nazwy ale w MOH:AA nie grywam

03 Sty 2008, 17:07

no tak zrobisz sobie mapkę dwa kwadraty będą i będziesz sobie miedzy nimi strzelać jemu chyba chodzi o coś bardziej zaawansowanego !!!!

03 Sty 2008, 17:34

sprawdziłem tego MOHRadiant i tirex52 dobrze mówi....taki bardziej zaawansowany by sie przydał....taki żebym mógł zrobić mapę dość dużą z paroma większymi budynkami i inną architekturą....mam pewien pomysł na mapke ale tym Radiantem tego nie zrobie......do tego pomysłu jakiś lepszy programik musiałby być......ale spróbuję z radianta wycisnąć ile sie da :D :D ....dzięki

pzdr

03 Sty 2008, 19:08

Nie wiem o co chodzi ale zaryzykuje...

jesli chodzi o mapki i budowanie ich itp. jest taka gra Sim City.

budujesz kraje miasta masz swoich pracownikow itp...

Zobacz.

Jak nie o to chodzi to sorka :D

03 Sty 2008, 20:14

nie nie o to chodzi....jest napisane wyraźnie że szukam edytora do tworzenia map w MOH:AA (Medal Of Honor: Allied Assault).....
Wyślij odpowiedź