Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
30 Gru 2007, 18:55
poszukuje jakiegoś programu do stworzenia własnej mapy w grze MOH:AA.....zna ktoś taki program?????.............
pzdr
30 Gru 2007, 19:28
Z tego co wiem to nie ma takiego czegoś a po zatym stworzyć taka mapke to jest troszkę roboty.
Ale do pewności zapytam się za 3/4 dni jak mój kumpel przyjedzie, jego on gra w to nałogowo
30 Gru 2007, 23:21
też mam tą grę teraz muszę zobaczyć czy multi-player będzie działał wątpię żeby jakiś był edytor do MoHa z typu mapki do servera pewnie sorry że nie dopisałem
Ostatnio edytowany przez
Kamel, 30 Gru 2007, 23:30, edytowano w sumie 1 raz
30 Gru 2007, 23:24
tirex52 dobra poczekam.....
pzdr
03 Sty 2008, 01:45
MOHRadiant (albo Q3 Radiant, widzialem mapy zrobione w tym programie które działały w MOHAA).jeszcze poszukam jak coś dam edita i linki wrzuce
sorx jak podałem złe nazwy ale w MOH:AA nie grywam
03 Sty 2008, 17:07
no tak zrobisz sobie mapkę dwa kwadraty będą i będziesz sobie miedzy nimi strzelać jemu chyba chodzi o coś bardziej zaawansowanego !!!!
03 Sty 2008, 17:34
sprawdziłem tego MOHRadiant i
tirex52 dobrze mówi....taki bardziej zaawansowany by sie przydał....taki żebym mógł zrobić mapę dość dużą z paroma większymi budynkami i inną architekturą....mam pewien pomysł na mapke ale tym Radiantem tego nie zrobie......do tego pomysłu jakiś lepszy programik musiałby być......ale spróbuję z radianta wycisnąć ile sie da
....dzięki
pzdr
03 Sty 2008, 19:08
Nie wiem o co chodzi ale zaryzykuje...
jesli chodzi o mapki i budowanie ich itp. jest taka gra Sim City.
budujesz kraje miasta masz swoich pracownikow itp...
Zobacz.
Jak nie o to chodzi to sorka
03 Sty 2008, 20:14
nie nie o to chodzi....jest napisane wyraźnie że szukam edytora do tworzenia map w MOH:AA (Medal Of Honor: Allied Assault).....