Firma Electronic Arts pokazała się z dobrej strony! Wszyscy gracze, którzy posiadają oryginalną grę Dragon Age II, to mogą za darmo otrzymać kopię Mass Effect 2. Oczywiście promocja dotyczy każdej zakupionej wersji - PC, Xbox 360 i PlayStation 3. Uważam, że to bardzo fajny prezent od wydawcy. Sam skorzystałem z tej okazji i otrzymałem darmowy klucz do Mass Effect 2.
Podam Wam instrukcję, co należy zrobić aby otrzymać darmowe wydanie Mass Effect 2.
1. Znajdujecie w pudełku kod Online Pass i aktywujecie go.
2. Uruchamiacie grę Dragon Age 2 i następnie logujecie się do swojego konta na EA
3. Następnym krokiem będzie uruchomienie specjalnej witryny
http://social.bioware.com/me2offer4. Na tej stronie logujemy się do naszego konta EA i wprowadzamy do niego nasz kod Online Pass.
5. Po chwili powinniśmy otrzymać wygenerowany klucz umożliwiający pobranie gry
6. Na koniec, uruchamiacie program EA Download Manager i wprowadzacie nowy klucz. Po chwili będzie można pobrać darmowego Mass Effecta 2!
Ja z całego serca polecam te produkcje firmy BioWare. Przy Mass Effect 1 i 2 części bawiłem się doskonale. To samo mogę powiedzieć o obydwóch odsłonach Dragon Age. Ciekawe czy jeszcze kiedyś pojawi się podobna promocja ze strony wydawcy.
Bardzo istotne jest to, iż omawiana promocja kończy się dniem 1 maja bieżącego roku. Dlatego szybciutko kupujcie Dragon Age 2 w celu otrzymania dodatkowej gry.
Co myślicie o tej promocji?