Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Elo to chyba dla was proste.....!!!

12 Sie 2005, 19:21

Mam taki problem.Ostatnio przenosiłem dysk do kolegi, u niego na miejscu okazało się że jego komp nie wykrywa żadnej partycji.Pokombimował coś i odsyskał 2 z 3 partycji. Za tą 3 nie chciał sie zabierać bo już jego metody nie skutkowaly.Chciałbym was się zapytac jakim programem mógłbym odyskać ta partycje i te dane(jak klikam na parrtycje wyskauje okienko z zapytaniem czy chce dysk sformatować), Poradźcie cos !!!

12 Sie 2005, 21:31

Zależy w jakim systemie sformatowane są partycje, NTFS czy FAT32. Windows 98 (FAT32) nie widzi partycji zapisanych w NTFS i odwrotnie. Aby móc czytać i zapisywać dane w NTFS na partycjach FAT32, potrzebne jest odpowiednie narzędzie. I jego konfiguracja... Nie chcę się rozpisywać, bo nie wiem, czy ty i kolega macie inne systemy operacyjne (Windows XP, 98) i w jakim systemie sformatowane masz partycje, bo tego nie napisałeś.
Ostatnio edytowany przez zebra 13 Sie 2005, 13:09, edytowano w sumie 2 razy

13 Sie 2005, 07:36

Ozywiście win XP i w NFTS

13 Sie 2005, 12:15

ja polecam do Windowsa XP system plików NTFS sam posiadam NTFS a miałem przed tem FAT32 wiec jest róznica NTFS jest szybszy i chyba bardziej odpowiedi dla WINDOWSA XP :wink: :wink:

pozdrawiam MEFISTO666 :twisted: :twisted:

14 Sie 2005, 12:18

ok spoko spoko.... ale co z moim problemem, Zebra masz jakieś sugestie :?: :?:

14 Sie 2005, 12:29

Polecam program Particion magic (nie pamietam jak sie dokładnie nazywa) Sprubuj moze ci pomoze.

Klikajcie na link poniżej :)

17 Sie 2005, 13:40

eeloo problem sie rozwiązał dzięki EASYRECOVERY wypasiony program do odzyskiwania wszelkich danych, ale tylko z crackiem ! Elo
Wyślij odpowiedź