TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

em video you tube download tool

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

em video you tube download tool

Postprzez alphagon » 30 Paź 2008, 22:59

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Neostrada TP 6.1; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 2.0)

czy mógłbym prosić o poradnik do tego programu, za jego pomocą można wrzucić na yt filmik o lepszej jakości tylko nie wiem jak . oczywiście wszystko krok po kroku, z objaśnieniami byłoby najlepiej.
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Cze 2008, 08:45

Re: em video you tube download tool

Postprzez mateusz x man » 31 Paź 2008, 01:07

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

A nie lepiej pobierać przez stronę [strona nie jest już dostępna], która od razu pobiera pliki z serwerów YouTube, które są w takiej samej jakości jak odtwarzane???
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez kukaszr » 31 Paź 2008, 11:53

PostUA: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

mateusz x man napisał(a):A nie lepiej pobierać przez stronę [strona nie jest już dostępna], która od razu pobiera pliki z serwerów YouTube, które są w takiej samej jakości jak odtwarzane???

kolega nie chce pobrać, tylko uploadować ;-)

Procedura jest taka sama jak zawsze, tylko Ty w swoim profilu na yt ustawiasz by domyślnie odtwarzał filmiki w wyższej rozdzielczości lub do każdego linka dodajesz &fmt=18 ;-)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez alphagon » 31 Paź 2008, 13:48

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Neostrada TP 6.1; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 2.0)

tak, ale jak to zrobić za pomocą tego programu? po wrzuceniu na yt zwykłym przesyłaniem mam fatalną rozdzielczość, robiłem filmik pinnaclem9 ustawiłem najwyższą jakośc i po przesłaniu porobiły się wprost rzeczy nie do uwierzenia. pod filmikiem nie ma wyboru rozdielczości. a co śmieszniejsze poprzedni filmik który robiłem w taki sam sposób był dobry bardzo wyrażny i można było wybrać rozdz. nie wiem o co tuchodzi dlatego prosiłbym o instrukcję przesyłąnia za pomocą programu + jak ustawić najwyższą jakość dla filmu.
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez alphagon » 31 Paź 2008, 14:14

aha, a jak dodać ten skrót (...=18) do adresu i czy wtedy rozdzielczość będzie wysoka dla wszystkich ?
alphagon
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]