juz przez dlugi czas uzywalam emule. zawsze wszystko dzialalo. mialam 04.7a teraz od jakiegos czasu 1.2, klikam ikone osiolka, pokazuje mi sie okno jak zwykle i po 2 sekundach znika. juz kilka razy instalowalam na nowo rozne wersje i nic. albo jest tak jak to opisalam albo nie laczy sie z zadnym serwerem . mial juz ktos taki problem??sa jakies fajne proste w obsludze programy tego typu??mam bearshare ale niezbyt mi sie podoba bo sciaga wszystko z licencja
Ostatnio edytowany przez sharoona, 27 Sty 2007, 02:18, edytowano w sumie 1 raz
Na Emule się nie znam bo nie używałem, ale Bearshare owszem. Świetny programik, znajduje bardzo dużo rzeczy, ma dobry transfer i jest prosty w obsłudze. Naprawdę polecam się z nim bliżej zapoznać bo jest tego warty
Źle mnie zrozumiałaś, ten problem nie występował przy każdym ściągniętym pliku, można powiedzieć, że występował marginalnie. I tak jak zauważyłaś Bearshare szybko ściąga Acha jeszcze jeden programik, który mogę polecić to Shareaza Opiera się na tej samej sieci co Bearshare, a nawet więcej
Ostatnio edytowany przez Dworek 27 Sty 2007, 02:18, edytowano w sumie 3 razy
Co do eMule to robiac reinstalke nie usuwalas wszystkich pozostalosci po programie i dlatego masz caly czas ten sam problem. Odinstaluj program,usun foldery po programie,wyczysc rejestr z wpisow eMule i ed2k uzyj do tego np JV16 Power tools. Zainstaluj dowolna wersje osiolka i powinno wszystko byc ok