Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

emule samo mi sie wylancza co zrobic

27 Sty 2007, 01:51

juz przez dlugi czas uzywalam emule. zawsze wszystko dzialalo. mialam 04.7a teraz od jakiegos czasu 1.2, klikam ikone osiolka, pokazuje mi sie okno jak zwykle i po 2 sekundach znika. juz kilka razy instalowalam na nowo rozne wersje i nic. albo jest tak jak to opisalam albo nie laczy sie z zadnym serwerem . mial juz ktos taki problem??sa jakies fajne proste w obsludze programy tego typu??mam bearshare ale niezbyt mi sie podoba bo sciaga wszystko z licencja
:P
Ostatnio edytowany przez sharoona, 27 Sty 2007, 02:18, edytowano w sumie 1 raz

Bearshare

27 Sty 2007, 01:59

Na Emule się nie znam bo nie używałem, ale Bearshare owszem. Świetny programik, znajduje bardzo dużo rzeczy, ma dobry transfer i jest prosty w obsłudze. Naprawdę polecam się z nim bliżej zapoznać bo jest tego warty :wink:

27 Sty 2007, 02:02

ja juz znam ten program
ale co nie sciagne z tego bearshare to musze jakas licencje pobierac. chce wrocic do emule a nie wiem co zrobic zeby dzialal

27 Sty 2007, 02:05

Jedyne z czym miałem problem używając Bearshare to były filmiki, które "wymagały" licencji, a tak nie licząc tego to zero problemów :)

27 Sty 2007, 02:07

no i co wtedy jak trzeba tej licencji??mnie wlasnie to wkurza w bearshare sciagam cos a potem nie moge obejrzec

27 Sty 2007, 02:09

Nigdy nie ściągałem licencji z obawy przed wirusami ;) Nigdy nic nie wiadomo, ale możliwe, że się mylę.

27 Sty 2007, 02:10

a wiec tak sobie sciagam zeby to potem usunac??
szkoda bo przez besrshare wszystko szybo idzie

27 Sty 2007, 02:14

Źle mnie zrozumiałaś, ten problem nie występował przy każdym ściągniętym pliku, można powiedzieć, że występował marginalnie. I tak jak zauważyłaś Bearshare szybko ściąga :D Acha jeszcze jeden programik, który mogę polecić to Shareaza Opiera się na tej samej sieci co Bearshare, a nawet więcej :)
Ostatnio edytowany przez Dworek 27 Sty 2007, 02:18, edytowano w sumie 3 razy

27 Sty 2007, 02:16

no to zazdroszcze ze u ciebie to tak rzadko bylo. ja mam ten program od tygodnia a juz chyba z 6 czy 7 filmow mi sie tak sciagnelo

27 Sty 2007, 10:59

Temat jest o eMule a nie BS

Co do eMule to robiac reinstalke nie usuwalas wszystkich pozostalosci po programie i dlatego masz caly czas ten sam problem.
Odinstaluj program,usun foldery po programie,wyczysc rejestr z wpisow eMule i ed2k uzyj do tego np JV16 Power tools.
Zainstaluj dowolna wersje osiolka i powinno wszystko byc ok

wiecej na temat eMule znajdziesz tu -> viewtopic.php?t=3952

28 Sty 2007, 09:30

pomoglo. dzieki bardzo
Wyślij odpowiedź