Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

emule

13 Lip 2006, 17:46

Prosze o pomoc!!!!!
Mam problem z emule pobiera bardzo wolno u kumpla moiego pobiera on znakomicie szypko bardzo szypko a umie wlecze sie jak slimak .powut to nie internet poniewasz nasz internet iest taki sam .
Niewiem co mam zrobic !!.
Pomocyyyyyy!!!!! :( :( :( :( :? :cry:

13 Lip 2006, 18:10

Żeby Ci pomóc, to na samym początku napisz pożądnie swój post, bo gdy się go czyta, to oczy uciekają spod monitora!

13 Lip 2006, 18:13

Czlowieku to byl muj 1 post w rzyciu pomorzesz

I sorki za blendy bo na codzien porozumiewam sie po francusku zrozumcie ...

13 Lip 2006, 19:22

zrozumiemy że źle piszesz ale to że to nie ten dział to już nie bo chyba umiesz czytać?

narazie zobacz tu emule-pomocy-t5016.html

14 Lip 2006, 21:52

Co nailepiej zamiescic na emule do podzielenia sie z inymi muzyke zdiencia ?
Co ludzie lubiol naibardziej ?? :smile: :?

14 Lip 2006, 22:40

udostepnij dysk(i) ale nie C bo nikt z tamtad nic nie bedzie sciagac, a moze zdobyc twoje hasło i archiwum do gg

jak kozystam z tego typu programow to udostepniam wszystko procz folderow w ktorym sa zainstalowane programy/gry i nie udostepniam dysku C

Reszte powie Ci chief, albo niunka czyli Spece od eMule

14 Lip 2006, 23:05

Niemoge zamiescic calego dysku poniewasz mam tylko partycje c;
Zamiescilem calol moiol muzyke zdiencia filmy i programy co moge zamiescic jeszcze

14 Lip 2006, 23:08

Zamieść jeszcze Słownik Ortogaficzny Języka Polskiego.
I styknie.

A jak mówisz, że na codzień porozumiewasz sie po Francusku to znajdź sobie Francuskie forum. Przecież to się w głowie nie mieści jak można takie byki robić :shock:

Boże, Ty widzisz i nie grzmisz :(

15 Lip 2006, 00:35

Do jakiego serweru nailepiej jest sie podlaczac w emule.
jerzeli sie pobera pliki gry muzyke..

15 Lip 2006, 00:54

mam dzisjaj dobre serce i ci powiem ze w zakladce serwery w meni głownym jest taka opcjia jak aktualizowanie serwerów z adresu
wklej tam ten adres
Kod:
http://corpo.free.fr/server.met

O emule nic wiecej ci nie powiem!!
Po to ludzie pisza poradniki ( jak Niunka ) czy rumun, niektórzy zbieraja zlepki wiedzy z for a tobie ciezko jest przeczytac! najpierw zapoznaj sie z postem niunki i rumuna-- emule-konfiguracja-i-optymalizacja-t3952.html

a poznej z tym ----
Kod:
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=22732&st=0&p=102172%EF%BF%BDentry102172

Jesli to wszytsko przeczytasz watpie zebys miale jeszcze jakies problemy z tym programem!
Ale tobie sie nie chce chyba czytac a to juz inna bajka

pozdrawiam i temmat uwazam za zamkniety!! Nie pytaj o emule tylko poczytaj

pozdrawiam

15 Lip 2006, 01:07

Ale nadal niewiem jaki serwer jest nailepszy

15 Lip 2006, 01:13

to sie naucz czytac napisalem ci wczesniej jak masz zaktualizowac serwery!!
jak zaktualizujesz to sie polaczysz z kilkoma serwerami, one sa dosyc dobre wiec sie z nimi polacz.
Jkabys sie stosowal do rad to juz bys wiedzial wszytsko, ta informacja byla juz w poscie niunki, nie chcialo ci sie przeczytac nawet 2 stron. nie ladnie

Masz problemy ze zrozumienime tekstu ??

16 Lip 2006, 18:23

Jeszcze mam ostatnie pytanie czy emule pobiera jak komp jest na stanie wstrzymania .. :wink:

16 Lip 2006, 19:42

a jesli jest kom w stanie wstrzymania to dzialaja jakies programy?? np. gra ci winamp ??

Pozdrawiam

16 Lip 2006, 20:10

Czyli nie ok dzienki :wink:
Wyślij odpowiedź