Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

EURO TRUCK

11 Sie 2008, 13:39

Witam chce wam zaprezentować super grę w którą gram gra nosi tytuł EURO TRUCK a dokładnie jeździmy Ciężarówkami które widzimy w większości na polskich drogach np Volvo,Scania,Mercedes oczywiście spotykamy też na drogach osobowe auta takie jak skoda fabia,czy jakiś ford,fiat punto itp gra jest po prostu super dla mnie najlepsza z tych wszystkich Hart trucków,kilka pokaże fot z gry jak gram :P

Gra lepiej wygląda w rzeczywistości niż na print screnach

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Proponuje zagrać w tą grę :P dla miłośników ciężarówek.

11 Sie 2008, 13:43

Właśnie ją sobie skołowałem tylko że ona jest po Niemiecku :(
chyba tylko w tym języku została wydana

11 Sie 2008, 13:45

Ja znalazłem spolszczenie do niej ale nie działało :-( to jest minus że nie po polsku ale jakoś spróbuje dać sobie radę.

11 Sie 2008, 14:52

A na czym ta gra polega. Jakieś misje trzebz zrobić a'la Hard Truck. ?

11 Sie 2008, 14:55

ala hard-truck, fajna grafika, i oczywiscie trasy europejskie ;-)

Mam nadzieje, ze będzie mi chodzić.

Ostatnio grałem w Hauluina z europejską mapą i zabawa była przednia :P

P.S Tę gre zrobili czesi :D

11 Sie 2008, 15:02

LucaS napisał(a):A na czym ta gra polega. Jakieś misje trzebz zrobić a'la Hard Truck. ?

Ta gra polega na tym że ładujesz auto w warszawie i jedziesz np do peru :P i rozładowujesz te auto tak jak w prawdziwych ciężarówkach i robisz przerwy na spanie itp masz wskaźniki paliwa, ile kilometrów przejechałeś itp tutaj nowa fotka
Kod:
http://www.otofotki.pl/img3/pokaz.php?id=wxyz1467517935o.JPG

Właśnie rozładowałem auto i jechałem dalej ale był korek na światłach widać tam europejskie auta golf V,Fiat,Ford

11 Sie 2008, 16:56

wadą tej gry jest też że się źle steruje tym tirem

11 Sie 2008, 17:09

chucki napisał(a):wadą tej gry jest też że się źle steruje tym tirem

Zależy jak dla mnie dobrze się jeździ :P skręt jest wystarczający

a tutaj mapka tras ;
Kod:
http://www.otofotki.pl/img3/pokaz.php?id=bzfb633194257d.JPG

12 Sie 2008, 16:51

prosze o linka do tej gierki instalke spodobala mi sie

12 Sie 2008, 17:15

galileo225 napisał(a):prosze o linka do tej gierki instalke spodobala mi sie

http://allegro.pl/item415974614_euro_truck_symulator_pl_nowosc_najtaniej_36_99.html
To tylko 37zł.

12 Sie 2008, 23:34

Od 2 dni gram sobie i fabuła tej gry jest owiele bardziej rozbudowana niż sie mogło wydawać.

Na samym początku wybieramy mniejsce pochodzenia, ja wybrałem oczywiscie Polskę i uzyskałem dostep do dwóch krajów Czech i Austrii.

Gdy zarobie 25000e, przejade 60000km zdobęde odznaczenie "Amator" ;-)

Aby odblokować kolejne rynki (czytaj kraje) na których będe mógł świadczyć moje usługi transportowe musze wykupić koncesje i np. aby odblkowac Niemcy trzeba zapłacic 46000e, a Włochy 35000e ;-)

Przykładowo jeden kurs z PL do CZ to około 1000km, (w czasie realnym około 8-10min) i mozna zarobic około 4200e.

Generalnie dobra gra na nudne wieczory :D Człowiek zrobi dwa kursy i odrazu chce mu sie spać ;-)

13 Sie 2008, 15:40

Naprawdę gra jest super, gra jest tak realistyczna że jadąc autostradą czuje się jak jechał bym naprawdę ja na żywo.

13 Sie 2008, 16:18

kliknełem na tego linka co daliscie (dzieki za link wam) ale mozna za pomocą programu GoD ściągnąc gre.

13 Sie 2008, 22:53

galileo225 napisał(a):kliknełem na tego linka co daliscie (dzieki za link wam) ale mozna za pomocą programu GoD ściągnąc gre.

no co Ty tej?? Ale jak kupisz to masz ją legalnie!

13 Sie 2008, 23:09

galileo225 napisał(a):kliknełem na tego linka co daliscie (dzieki za link wam) ale mozna za pomocą programu GoD ściągnąc gre.

kolego to :arrow: http://allegro.pl/item415974614_euro_truck_symulator_pl_nowosc_najtaniej_36_99.html jest aukcja internetowa kupujesz i płacisz pieniądze i gra przychodzi do domu i grasz ;-) z allegro się nie pobiera gier anni innych rzeczy allegro to zakupy internetowe,ale żeby kupić trzeba mieć konto,więc zachęcam do kupna.
Wyślij odpowiedź