Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
07 Lut 2010, 18:19
Witam.
interesuje się ktoś może Freeridem? ja jestem z zakopanego, więc tutaj to popularne ;d a jak to wygląda w Polsce? ;> bo ostatnio oglądałem super film Into The White. tak myślę, żę może by to was wkręciło ;d ba naprawdę warto ;d
a teraz ci sami goście będą kręcić The Emotions. mam nadzieję, żę będzie tak samo dobry ;d więcej na theemotions.pl
pozdro
31 Mar 2010, 22:54
no ja slyszalem. zarąbista sprawa taka wyprawa ;p ja to bym chętnie pojechał z kumplami ;d coś pięknego. pomyślcie sobie ;d jaaa nie no ;d musze ;d zbieram kase i jade zaaaa 2 lata ;d
btw. film fajny ;D
01 Kwi 2010, 16:41
no wszystko spoko tylko dlaczego dopiero na jesien premiera? przeciez co oni będą przez ten czas robić? nie wiem czemu wogóle tego bloga nie odświeżają. nie byłam tam przez jakieś 2 tyg. teraz patrze a tu 1 wpis raptem dodali.. nie wiem może jak juz się spotkają, to częściej będą pisać...
03 Kwi 2010, 14:57
no jak to co. będą kręcić. przecież to trzeba dużo materiału zebrać, nie takie hop siup ;p przecież jakby wzieli ci zdjęcia z 2 tygodni to nie byloby czego oglądać ;p to musi być urozmaicone wiesz ;d a tak wogóle, to na blogu ostatnio się częściej odzywają. też się zdziwiłem.. ;d pewnie spadła im oglądalność ;p
06 Kwi 2010, 21:32
no wsumie tak ;p nie pomyślałam. no to teraz pozostało mi tylko czekać, aż coś nowego napiszą a potem na premierę ;d na pewno się wybiorę do kina jak będzie u mnie
08 Kwi 2010, 21:45
zanim nie wyjdzie ten film, to polecam do obejrzenia That's It, That's All. bajka !!! najlepszy film FR jaki dotychczas widziałem ;p co prawda na desce ale co kto lubi

świetne sceny, świetne tricki, świetne tło dźwiękowe. naprawdę warto!